Altındağ’da 23 Nisan kutlaması

Altındağ’da 23 Nisan kutlaması

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Şehit Mesut Acu Anaokulu’nda 23 Nisan sevinci yaşandı. Okulda bulunan anaokulu öğrencisi minikler, düzenlenen programda görsel şölen sundu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurdun dört bir tarafında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Sabahın erken saatlerinde Anıtkabir’de başlayan anma törenleri, tüm yurtta bulunan ilk ve ortaokullarda da devam ediyor. Bu kapsamda Altındağ’da bulunan Şehit Mesut Acu Anaokulu’nda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. Minik öğrenciler, kırmızı beyaz elbiseleri ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine armağan edilen bayramı coşkuyla kutladı.

anaokulu-2.jpg

İLK TÖREN ANITKABİR’DE YAPILDI

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin önderliğinde yurdun pek çok noktasından bir araya gelen küçük minikler ve öğretmenleri, sabahın erken saatlerinde Ata’nın huzuruna çıkarak saygı gösterişinde bulundu

Bakan Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerle Anıtkabir'i ziyaret etti. Tekin'in mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

anaokulu-3.jpg

Tüm Türkiye’de devam eden kutlama ve anma etkinliklerine Şehit Mesut Acu Anaokulu’ndaki minikler de katıldı. Uzun zamandır yaptıkları hazırlıkların ardından bugün gösterilerini gerçekleştiren minik öğrenciler, hazırlıklarını taçlandırarak velilere ve davetlilere görsel şölen sundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.