Altındağ'ın pazarları tertemiz

Altındağ'ın pazarları tertemiz

Altındağlı vatandaşların daha temiz bir çevrede yaşam sürmesi için çalışan Altındağ Belediyesi, temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Mahallelerde temizlik ve ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştıran Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, mahallelerdeki Pazar alanlarında da yoğun bir temizlik çalışmasına girişti.

Mahalle pazarları kaldırıldıktan sonra, gece ekiplerinin Pazar alanlarında kalan çöpleri topladığını, sabah ekiplerinin ise alanları yıkayıp ilaçladığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çevre temizliği ve halk sağlığının kendileri için çok büyük önem taşıdığını söyledi.

"Vatandaşlarımız rahatlıkla alışverişini yapsın."

Temizlik çalışmaları hakkında detaylı bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Ali Şen ise şunları kaydetti:
"Ekiplerimiz Pazar alanlarını büyük bir titizlikle temizliyor. Gece ekiplerimiz pazarcılardan kalan malzemeleri ve çöpleri topluyor. Gündüz ekiplerimiz ise temizlenen alanı süpürüyor, yıkıyor ve ilaçlıyor. Bu çalışmalarımızı yıl boyunca eksiksiz tüm mahallelerimizde gerçekleştiriyoruz. Yaz aylarında hava sıcaklıkları artınca daha yoğun ve detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız rahatlıkla alışverişini yapsın, pazarcı esnaflarımız sağlıklı bir biçimde ürünlerini satsın diye çalışıyoruz."

"El ele, birlikte daha temiz bir Altındağ için çalışıyoruz."

Mahallelerde genel temizlik ve ilaçlama çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Şen, Altındağlı vatandaşlara kendilerine verdiği destekten dolayı da teşekkür etti. Şen "Altındağ'da temizlik konusunda çok yol kat ettik. Yapılaşmanın yoğun olduğu mahallelerimizde bazen sıkıntılar yaşıyoruz, ancak vatandaşlarımızın duyarlılığı ve olumlu işbirliği bizi çok memnun ediyor. El ele, birlikte daha temiz bir Altındağ için çalışıyoruz."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.