Ankara Büyükşehir Belediyesi köprü tadilatı için ihaleye çıkacağını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi köprü tadilatı için ihaleye çıkacağını duyurdu

Ankara’nın en işlek ana arterlerinden olan Sıhhıye Köprüsünü yenilemek için ihaleye çıkılacağı duyuruldu. Tadilatın 180 günde bitirilmesi planlanırken, ihale için son teklif tarihi 1 Kasım olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın en işlek ve birçok mevkiyi birbirine bağlayan Sıhhiye Köprüsü’nü bakım ve yenileme tadilatına alacağını duyurdu. ABB, bizimde haberlere konu ettiğimiz Sıhhiye Köprüsü’nde bulunan yıpranmaları gidermek adına 1 Kasım 2023 tarihinde tadilat ve yenileme çalışmaları için ihaleye çıkacağını duyurdu. Belediye, söz konusu köprü bakım tadilatını 180 günde bitirilmeyi planladığını belitti. Edinilen bilgiye göre, habere konu olan Sıhhiye Köprüsü Bakım ve Onarım Yapım İşi yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır bilgisi verildi.

iceri.jpg

SON BAŞVURU 1 KASIM

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihalenin Emniyet Mahallesi Hipodrum Caddesi No:5 B Blok Kat :6 Yenimahalle- Ankara adresinde gerçekleşeceğini açıkladı. İhale tarihi olarak ise, 1 Kasım 2023 saat: 14,30 olarak belirlendi. Belediye kaynakları ihale niteliğini ise şöyle açıkladı; “İhale bir adet köprünün inşaat yenileme ve tadilat işlerini kapsar. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İş bitirme süresi ise 180 takvim günü ile sınırlıdır.”

ar.jpg

TEKLİF FİYATA GÖRE DEĞERLENDİRİLECEK

ABB, habere konu olan Sıhhiye Köprüsü tadilat ve yenileme ihalesi hakkında şu ayrıntılara dikkat çekerek ihaleye girmek isteyen vatandaşları uyardı. ABB, “Söz konusu ihale teklifleri ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır” açıklamalarını yaptı.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.