Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutuldu! Kızılay hınca hınç doldu

Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutuldu! Kızılay hınca hınç doldu

FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin üstünde 7 yıl geçti. Ankaralılar sokakları bu hazin gecenin yıl dönümünde boş bırakmadı.

Hain darbe girişiminin üstünden 7 yıl geçti. Ankara’da 15 Temmuz anma gecesi düzenledi, Ankaralılar o gecenin 7’nci yıl dönümünde sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttu. Programa Fuat Oktay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’de katıldı.

15 Temmuz anma gecesi

KIZILAY HINCA HINÇ DOLDU

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nı hınca hınç doldurulan etkinliğe, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, ilçe belediye başkanları ve eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek katıldı. Saygı duruşuyla başlayan etkinlik Kur-an’ı Kerim ve dua okunmasıyla devam etti. Etkinlikte söz alan Fuat Oktay, “Milletimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında birleşerek, vesayetçilere ‘dur’ dedi. Türkiye’nin geleceğini bir kez daha bu hainlerin, bu şer odaklarının eline bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

ÇANAKALE RUHU VURGUSU

Etkinlikte açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Çanakkale ruhuna vurgu yaparak, “15 Temmuz, Türkiye düşmanlarına şunu söyler; bu ülkede artık millet iradesinin dışında darbeyle, silahla dayatmaların devri kapanmıştır. 1960'da başlayarak her 10 yılda bir yaşattıkları darbelerin sonu gelmiştir. 15 Temmuz aynı zamanda yurt içindeki işbirlikçilere de bir mesajdır. Sandıkta istediğini elde edemeyenler için darbe yoluyla dayatmaya gitme yolu da kapanmıştır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.