Ertuğrul Çetin'in vaatleri neydi? Pursaklar cazibe merkezi olacak

Ertuğrul Çetin'in vaatleri neydi? Pursaklar cazibe merkezi olacak

Yeniden seçilen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, seçim sürecinde 5 yılda 170 eser ve hizmeti ilçeye kazandırdığını vurgulayarak, “Hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, Pursaklar için çok çalışmaya devam edeceğim” dedi.

“Vaatleri Neydi?” başlıklı yazı dizimizin dokuzuncu bölümünde Ankara’nın kuzeyinde görünen yüzü Pursaklar’da Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in vaat, söz ve projelerine projektör tutuyoruz. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in hizmetlerinin başında Türkiye’de ilk olan Endemik Vadi, Ankara’nın en büyük devlet tiyatroları sahnesi Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, Bilim Pursaklar, Millet Kıraathaneleri, Kesimhane ve meydanlar yer alırken; Pursaklar ve Gümüşoluk Millet Bahçesi’nde ise çalışmalar devam ediyor. “Neler Yaptık?” başlığıyla kampanya sürecini yürüten Başkan Ertuğrul Çetin, ilçedeki 5 yılında 170 eser ve hizmet gerçekleştirdiğini vurgulayarak, “Hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, Pursaklar için çok çalışmaya devam edeceğim” dedi.

pursaklargenel1.jpg

SOKAKTAN AYRILMIYORUM

Seçim kampanyasını vatandaşları ziyaret ederek gerçekleştiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bir seçim sürecinde belediye başkanının kaynakları nerelerde kullandığına ve halkla iç içe olması gerektiğine dikkat çekerek, “Hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, Pursaklar için çok çalışmaya devam edeceğim” dedi. Başkan Ertuğrul Çetin “Gittiğim her yerde istisnasız şununla karşılaşıyorum ‘Başkanım zaten siz hep buradaydınız. Onlarca kez geldiniz. Biz sizi çok iyi biliyoruz. Çok iyi tanıyoruz’ diyerek vatandaşlar iyi dileklerini ve desteklerini iletiyor. Biz böyle bir seçim kampanyası yapıyoruz. 5 yıldır sokaktan ayrılmayan bir adam nasıl bir çalışma yapabilir ki başka türlü. Tekrar bir üstünden geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

pursaklarmeydan.jpg

5 YILDA 170 ESER

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in ilçede gerçekleştirdiği hizmetlerin başında Endemik Vadi, Bilim Pursaklar, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi ve Kesimhane ve meydanlar bulundu. 5 yılda 170 eser ve hizmetin Pursaklar’a kazandırıldığını duyuran Başkan Çetin’in yeni dönemde devam eden projeleri ise 230 dönüm arazi üzerine yapılan ve içerisinde; manej alanı( at binicilik), okçuluk alanları, millet kıraathaneleri, evcil hayvanlar parkı, yel değirmeni, futbol sahaları, basketbol sahaları, açık hava spor alanları, çocuk oyun alanları, kır lokantalar gibi birçok sosyal alan bulunan Pursaklar Millet Bahçesi ve 126 bin metre kare alana sahip; içerisinde yoğun yeşil alanı ve doğal göleti ile birlikte yürüyüş ve bisiklet yolları, parklar, çocuk oyun ve spor alanları, piknik alanları bulunan Gümüşoluk Millet Bahçesi olarak kaydedildi.

pursaklarmilletbahcesi1.jpg

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Başkan Çetin ilçede devam eden Millet Bahçesi projeleri hakkında, “7’den 70’e her bir hemşehrimize hitap edecek olan Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüoşoluk Millet Bahçesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Bu iki güzide Millet Bahçemiz Ankara’nın akciğerleri olacak. Tamamlandıkları zaman sadece Pursaklar’ın değil Ankara’nın cazibe merkezi olacak” şeklinde konuştu.

YARIN: “Vaatleri Neydi?” yazı dizimizin son bölümünde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini ikinci kez yürütmeye hak kazanan Başkan Mansur Yavaş’ın söz, vaat ve projelerine projektör tutacağız.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.