Ankara’da Birlik’ten kardeşlik ziyaretleri

Ankara’da Birlik’ten kardeşlik ziyaretleri

2017 Yılında Genel Başkanı Bayram Mutlu, Sincan belediye Başkanı Murat Ercan ve bir grup arkadaşın kurduğu Ankara'da Birlik Derneği, her geçen gün faaliyetlerini geliştirmeye devam ediyor.

3 yıl önce Ramazan ayında Genel Başkan Bayram Mutlu tarafından başlatılan "Kardeşlik Ziyaretleri" ne bu ramazan ayında da devam edildi. Konu ile açıklama yapan Dernek Genel Başkanı Mutlu; 3 yıl önce Ramazan Ayında başlatmış olduğumuz kardeşlik ziyaretlerimize bu ramazan ayında da devam ettik. Yönetim kurulumuz Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızdan oluşturduğumuz bir heyetle ihtiyaç sahibi ailelerimiz hakkında bir araştırma yaparak, muhtarlarımızın da desteğini alarak ailelerimizi belirliyoruz. Kimi yaşlı yalnız yaşıyor, kimi emekli maaşı yetmiyor, kiminin eşi hükümlü, kimi engelli birçok ailemize hem gıda yardımı, hem de üyelerimizin destekleri ile diğer yardımları ulaştırdık.

11.jpg

YARDIMLAR SÜRECEK

Ziyaretlerde zaman zaman da duygusal anların yaşandığını belirten Bayram Mutlu, “Paylaşımlardan etkilenen hemşehrilerimizin de ailelere destek olmak istemesi bizlere ne kadar doğru bir iş yaptığımızı kanıtlıyor” dedi. Mutlu; Babası hükümlü bir minik kardeşimize bir hayırsever hanımefendi bayramlık elbise aldı. Yüzde 90 engelli bir ağabeyimiz bomboş evde yaşıyordu. Evine kanepe gönderildi, yardımlarla çok ihtiyacı olan buzdolabı ve çamaşır makinasına kavuştu. Daha birçok aileye destekte bulunan Derneğin Genel Başkanı Bayram Mutlu, yaptığımız yardımlaşma ve dayanışma hamlesi kamuoyunda güzel karşılık buldu. Bu süreçte bizlere destek olan Başkan yardımcılarımıza, YK üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza ve hayırsever Ankaralılara çok teşekkür ediyorum, İnşallah "Kardeşlik Ziyaretleri"ni ramazan ayının haricinde de sürdürmeyi düşünüyoruz diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.