Ankaragücü Sedat Ağçay ile yola devam edecek

Ankaragücü Sedat Ağçay ile yola devam edecek

Süper Lig'in 23. haftasında Ankaragücü evinde Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olduktan sonra Başkent ekibinde teknik direktör, Ömer Erdoğan istifa etmişti.

İstifa sonrası Teknik Direktör Ömer Erdoğan ilk açıklamasında "Bir Karagümrük maçından sonra göreve gelmiştik, yine bir Karagümrük maçıyla görevinden ayrılma kararı aldım” demişti.

ag-sedat-agcay-1.jpg

FARUK KOCA AÇIKLADI

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ise Ömer Erdoğan sonrası yola Sedat Ağçay ile devam edeceklerini söyleyerek, “Aldığımız karar neticesinde Teknik Direktör olarak Sedat Ağçay ile yola devam edeceğiz. Futbolcularda onu istiyor. 5 transfer takviyesi yaptık. Maxim'den de söz almıştık ancak son anda Beşiktaş'a gitti. Başka transfer yapmayacağız '' dedi.

41 yaşındaki Teknik adam Sedat Ağçay, kariyerinde sırasıyla Zeytinburnuspor, Gençlerbirliği, Asaşspor, Yimpaş Yozgatspor, Elazığspor, Gaziantepspor, Konyaspor, Antalyaspor, Adanaspor, Şanlıurfaspor, Başakşehir, Yeni Malatyaspor ve kariyerinin sonunda Ankaragücü formalarını terletmiş ve aktif futbolculuk kariyerini noktalamıştı. Ağçay, 2022-2023 sezonu başı itibariyle Ankaragücü’nde yardımcı antrenörlük görevini yürütüyordu.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.