Ankara'nın TFF başkanlığı için belirlediği 3 aday! 2 Galatasaraylı 1 Beşiktaşlı

Ankara'nın TFF başkanlığı için belirlediği 3 aday! 2 Galatasaraylı 1 Beşiktaşlı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi seçime gidileceğini açıkladı. Kulüpler hemen aday belirleme çalışmalarına başladı. Ancak kulislerde 'başkanın işaret edileceği' dedikodusu dolaşmaya başladı. İşte futbol camiasında konuşulan iddialar...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa finalinin oynanacağı dün -bir çok kişiye göre- büyük müjdeyi verdi. 18 Temmuz'daki mali genel kurulu, seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını açıkladı.

KULÜPLER ADAY BELİRLEMEYE BAŞLADI AMA HEVESLERİ KURSAĞINDA MI KALACAK!

Futbol camiası ise hemen hareketlendi. Bir süredir üzerlerinde konuştukları başkan adayları için temasları sıklaştırdı. Kulislerde isim bolluğu yaşanıyor. Ancak Ankara'dan gelen bilgilere göre kulüplerin isteği yine olmayacak. TFF'nin başına son iki yönetimde de (Nihat Özdemir ve Mehmet Büyükekşi dönemlerinde) görev alan işleyişi bilen bir isim gelecek.

KULİSLERE YANSIYAN TARİFE UYAN ÜÇ İSİM

Bu tarife uyan üç aday var.

Nihat Özdemir'in TFF Başkanı dönemliğinde yönetici olan ancak daha sonra istifa eden Kalkavan, Büyükekşi yönetiminde başkanvekili, İcra Kurulu üyesi ve sponsorluklar ile pazarlamadan sorumlu yönetici.

Kalkavan, Galatasaraylı olarak biliniyor.

Aktif siyasete 2004 yılında başlayan Beyoğlu 10'uncu Dönem İl Genel Meclis Üyeliği, 11'nci Dönem Sarıyer İl Genel Meclis Üyeliği, Sarıyer Ak Parti İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı ve Başkan yardımcılığı yaptı.

20 sene Yeniköyspor'un başkanı olan Düşmez, Sarıyer kulübü başkan yardımcılığı, İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanlığı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı olarak görev yaptı.

Beşiktaşlı olarak biliniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.