Başkentliler dikkat çöl sıcakları geliyor! Şemsiye almadan dışarı çıkmayın

Başkentliler dikkat çöl sıcakları geliyor! Şemsiye almadan dışarı çıkmayın

Ankara’ya çöl sıcakları geleceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11.00 ve 16.00 saatleri arasında dışarı çıkılmaması konusunda vatandaşları uyardı. Vatandaşlara önlem almadan dışarı çıkılmaması gerektiği uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ülkemizin dört bir yanında artan hava sıcakları ile ilgili uyarılarda bulundu. Ankara’ya çöl sıcakları geldiğini belirten MGM, o saatlere dikkat çekti.

Ankara'ya çöl sıcakları geliyor

28 DERECENİN ÜSTÜNE ÇIKACAK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara’yı çöl sıcaklarına karşı uyardı. Tüm zamanların en sıcak yazını yaşadığımız bu günlerde, Ankara’da sıcaktan kavrulmuş durumda. 28 dereceyi aşacak sıcaklıklar başkentli vatandaşlara zor anlar yaşatacak. Akşam saatlerinde ise sıcaklıkların 21 ile 25 derece arasında olması bekleniyor. Vatandaşların şemsiye veya şapka ile dışarı çıkması sağlıkları açısından uygun olacaktır.

ÖĞLEN SAATLERİNDE DIŞARI ÇIKMAYIN!

Öğlen saatlerine dikkat çeken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşların zorunlu olmadıkça bu saatlerde dışarı çıkmaması gerektiğini belirtti. Sıcaklıkları başkentte bu hafta da artacağı belirtilirken, Ankara’nın yanı sıra Ege ve Akdeniz’de de sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde olacağı belirtildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.