Antalya merkezli suç örgütü kafeslendi: Örgüt elebaşı gözaltında

Antalya merkezli suç örgütü kafeslendi: Örgüt elebaşı gözaltında

Antalya merkezli Adana ve Kahramanmaraş’ta eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-32" operasyonlarında elebaşılığını İsmail Süner’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya (Alanya) merkezli, Adana ve Kahramanmaraş'ta eş zamanlı düzenlenen "KAFES-32" operasyonlarında, İsmail SÜNER liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını vurgulayarak, halkın huzurunu kaçıranlara karşı kararlı bir duruş sergilendiğini belirtti.

ÖRGÜT LİDERİ DE GÖZALTINDA

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar sonucu gerçekleştirilen "KAFES-32" operasyonunda, örgüt lideri İsmail SÜNER dahil olmak üzere 11 şüpheli yakalandı.

DOSYALARINDA YOK YOK

Operasyon sırasında, organize suç örgütünün Antalya (Alanya) genelinde çeşitli suç faaliyetlerinde bulunduğu tespit edildi. Bu faaliyetler arasında iş yerlerini kurşunlama, esnaflar üzerinde baskı kurma, iş yerlerinden para talep etme, mağdur şahısları kaçırma, internet bankacılığı üzerinden para transferi, tehdit, uyuşturucu ve silah ele geçirme, darp ve zorla senet imzalatma gibi eylemler yer alıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.