Antrenmanda şov yaptı: 11'de olabilir

Antrenmanda şov yaptı: 11'de olabilir

Arda Güler, Celta Vigo ile oynanacak maç öncesinde yapılan antrenmanda Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti'nin dikkatini çekti. Gösterdiği performansla gözleri dolduran Güler, Celta Vigo karşılaşmasında ilk 11'de olabilir. İşe detaylar....

Defensa Central'in haberine göre; Davide Ancelotti, Arda Güler'in antrenmanda Ceballos ve Lunin'i iki güzel çalımla geçerek attığı golü izleyince idmanı durdurarak genç oyuncuyu tebrik etti. Bu durum, Arda Güler'in ilk 11 şansını arttırırken, teknik heyetin ve takım arkadaşlarının da performansına olumlu bir şekilde yaklaştığını gösterdi.

haber1-005.jpg

İLK 11'DE FORMA GİYEBİLİR

Haberde ayrıca, Arda Güler'in antrenmanlarda gösterdiği hırs ve performansın teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından da fark edildiği ve Celta Vigo maçında ilk 11'de forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. İtalyan çalıştırıcının, Arda Güler ile özel bir görüşme yaparak Celta Vigo karşısında süre alacağını ifade ettiği kaydedildi.

haber2-003.jpg

DİĞER DEVLERİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR

Real Madrid'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler'e, Milan'ın yanı sıra Beyer Leverkusen ve Tottenham gibi önemli kulüplerin ilgi gösterdiği aktarıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.