Asım Balcı’dan Kırşehirlilere birlik sözü

Asım Balcı’dan Kırşehirlilere birlik sözü

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, ilçede ikamet eden Kırşehirliler ile bir araya geldi. Kırşehirlilere birlik ve beraberlik sözü veren Balcı “Sorunlarımızı beraber çözeceğiz size bunun sözünü şimdiden veriyorum“ dedi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği organizasyonda, Kırşehirliler ve AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı bir araya geldi. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz’ın da katıldığı programa Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile birlikte Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz de katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kani Araz, “İnşallah her zaman böyle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Tüm hemşehrilerimizin belediye meclisinde de temsil edilmesini istiyoruz. Asım Bey sağ olsun bizi yalnız bırakmadı. Kendisine teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmalarına hızla devam eden Asım Balcı, “Diğer sivil toplum kuruluşları ile beraber yaptığımız çalışmaların ötesinde Kırşehirli hemşehrilerimizle daha samimi bir çalışma arayışı içerisindeydik. İnşallah Mamak’ta beraber çalışacağız“ dedi.

kirsehir-derne-ba.jpg

MAMAK İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK

Şafaktepe Mahallesi’nde gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan Kani Araz, Kırşehirlilere birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kani Araz “Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Bey, Ak Parti ilçe başkanımız, MHP ilçe başkanımız ve sevgili hemşehrilerim; bugün burada sizlerle olduğum için çok mutluyum hepiniz hoş geldiniz. İnşallah her zaman böyle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Yerel seçimlerin yaklaşması ile beraber girdiğimiz bu süreç tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum. Bizler Kırşehirlileri belediyelerimizde görev alır bir vaziyette görmek istiyoruz. Mamak’ta 70 bin civarında Kırşehirli hemşehrimiz yaşıyor. Tüm hemşehrilerimizin belediye meclisinde de temsil edilmesini istiyoruz. Mamak için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Asım Bey’e ve siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.

federastyon-3j.jpg

KIRŞEHİRLİLERDEN BALCI’YA DESTEK

Organizasyonda açıklamalarda bulunan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, 31 Mart seçimlerinde Ak Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’yı destekleyeceklerini belirtti. Gökçınar “Mamak Kırşehirliler Derneği’mizin, yönetim kurulu ve ailelerine vermiş olduğu organizasyonda bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu organizasyonumuzda Asım Bey’in de bulunması ziyadesiyle mutlu etti. 31 Mart akşamında alınan neticelerle Doç. Dr. Asım Balcı Başkanımızı Mamak Belediye Başkanı Asım Balcı olarak makamına oturmasına, Kırşehirliler olarak inşallah katkı sağlayacağız. Kırşehirli Dernekler Federasyonu olarak Ankara’daki tüm Kırşehirlileri aynı çatı altında toplayıp tek bir nefes tek bir ses olma gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki yerel seçimlerin tüm vatandaşlarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum”

1-006.jpg

ASIM BALCI’DAN KIRŞEHİRLİLERE BİRLİK SÖZÜ

Davete katılan AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, yaptığı konuşmada Kırşehirlilere birlik ve beraberlik sözü verdi. Balcı “Altındağ’da görev yaptığım dönemde Kırşehirli hemşehrilerimizle samimi çalışmalar gerçekleştirdik. Mamak'ta bu birlikteliği sürdüreceğiz. Hepimiz aynı toprakların insanlarıyız. Mamak'ta öğrencilik hayatım geçti ve şimdi Cumhur İttifakı adayı olarak başkan adayı oldum. Kırşehirli hemşehrilerimizle yan yana omuz omuza olarak bu süreçler içinde beraber olacağız. Sizin desteğinizi her zaman yanımızda hissediyoruz. 31 Mart’ta seçimi kazanacağız ve yine sizlerle birlikte olacağız. Her zaman ulaşabileceğiniz bir başkan olacağım. Sorunlarımızı beraber çözeceğiz ve bu birlikteliği seçimlerden sonra da sürdüreceğiz. Size bunun sözünü şimdiden veriyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Bu güçlü ittifak Türkiye’nin önünü açtı ve açmaya devam edecek. Allah iki liderimizi de başımızdan eksik etmesin. Bu güzel organizasyon için hem dernek başkanımıza hem de federasyon başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta zaferi kazanacağız ve sonrasında gönlümüz de kapımız da sizlere sonuna kadar açık olacak. Bunun sözünü şimdiden veriyorum. İnşallah Ankara’yı da kazanacağız ve Turgut Başkanımızla birlikte 31 Mart zaferini beraber kutlayacağız“ şeklinde konuştu.

mhp-ilce-duz.jpg

SIRA 31 MART GECESİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz, 31 Mart gecesini hedef olarak gösterdi. Canöz “Bildiğiniz üzere Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı adayı olan Asım Balcı Başkanımızı destekliyoruz. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta zafere ulaştık. Sıra 31 Mart gecesine geldi. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin vermiş olduğu ‘Genelde birlik, yerelde birlik’ sloganıyla Cumhur İttifakı’mızın adayı olan Asım Balcı Başkanımızı zafere ulaştırmak için mücadele edeceğiz. Asım Balcı isminin belediyecilikte göstermiş olduğu hizmet ve tecrübesi bize çok büyük bir güç katacak. Ayrılmadan, ayrışmadan ve canla başla inşallah Mamak’ta zafere ulaşacağız“ dedi.

erhan.jpg

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ ESER VE HİZMET ÜRETİR“

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl program sırasında yaptığı açıklamalarda AK Parti belediyeciliğine değinerek “Sıra 31 Mart’a geldi. Mamak adayımız Asım Balcı. Altındağ Belediyesindeki çalışmalarıyla marka şehir ve marka belediyecilik üreterek referansını Altındağ’dan aldı. Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile de Mamak’ın çehresini değiştirmek, gönüllere dokunmak, tevazu ve samimiyetini ortaya koymak adına inşallah 31 Mart akşamı güzel bir zaferle kazanacağız. Ak Parti belediyeciliği her zaman eser ve hizmet üretir. 1 Nisan sabahından itibaren Mamak için gayretle çalışmalarımıza başlayacağız“ açıklamalarında bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.