AŞTİ'ye 5 yeni ücretsiz tuvalet yapıldı!

AŞTİ'ye 5 yeni ücretsiz tuvalet yapıldı!

Daha önce gündeme getirdiğimiz AŞTİ’de ücretli tuvalet sorununa ilişkin harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, terminalde 5 yeni ücretsiz tuvaletin yapımını tamamlayarak hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi önemli bir çalışmaya daha imza attı. 07.05.2018 tarihinde ‘Ücretsiz Olacaktı’ manşetiyle AŞTİ’deki tuvaletlerin Mustafa Tuna’nın açıklamalarının ardından halen ücret aldığına ilişkin haberimiz üzerine Büyükşehir Belediyesi’nden gazetemize açıklama yapılmış ve çalışmalar sürüyor denmişti. Geçtiğimiz günlerde ise bu çalışmalar sona erdi ve AŞTİ’ye 5 yeni ücretsiz tuvalet yapıldı. 

 AŞTİ'DEKİ ÜCRETSİZ TUVALETLER NEREDE?

Büyükşehirden gelen açıklamaya göre AŞTİ’de bulunan 5 tuvalet işletmesinin dışında belediye olarak 5 yeni ücretsiz tuvalet yapıldı. Bina içerisinde ise yeni tuvaletlerin ücretsiz olduğuna dair tabelalar asıldı. Ücretsiz tuvaletlerin 1’i zemin katta 2’si asma katta 2’si de giden yolcu bölümünde bulunuyor. Belediye diğer işletmelere ait ücretli tuvaletlerin ise mahkeme kararının sonuçlanmasından sonra ücretsiz hale getirileceği söylendi. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.