Başkent Marketlerde satılan ucuz ete vatandaşların ilgisi yoğun

Başkent Marketlerde satılan ucuz ete vatandaşların ilgisi yoğun

Başkent Marketlerde Ramazan ayının başında başlayan ucuz et ve et ürünleri kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi devam ediyor. Vatandaşlar kampanyanın devamlı hale gelmesini istiyor.

Başkent Marketlerde Ramazan ayının başında başlayan ucuz et ve et ürünleri kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi devam ediyor. Vatandaşlar Kızılay ve Mamak şubelerinin önünde ucuz et alabilmek için sabahın erken saatlerinde sıraya giriyor. Alışveriş yapan vatandaşlar et ürünleri içerisinde en çok kıyma ve kuşbaşına ilgi gösteriyor. Ankaralılar ucuz fiyatlandırılmış et ürünlerini sadece Ramazan ayında değil devamlı olarak istediklerini ifade etti.

1-001.jpg

KIYMA VE KUŞBAŞI FAVORİ

Başkent Marketler, Ramazan ayı boyunca ucuz et satışı yapılması üzerine vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Vatandaşlar en çok kıyma ve kuşbaşı ürünlerine rağbet gösteriyor. Başkent Market şubelerinde oluşan uzun kuyruklar sonrasında öğleden sonraya bazı et ürünleri kalmıyor. Sucuk, haşlamalık et ve tavuk bulunabilirken öğleden sonra kıyma ve kuşbaşı gibi ürünleri bulmak oldukça zor oluyor.

2-alternatif.jpg

VATANDAŞ DEVAM DİYOR

Ucuz et ürünlerine oldukça yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, kampanyanın Ramazan ayından sonra da devam etmesini istediklerini ifade etti. Başkent Market içerisinde alışveriş yapan bir vatandaş, “Mansur Başkan bu kampanyayı yaptı halk ete ulaşabildi. Allah bin kere razı olsun. Ramazan ayı boyunca herkes bu kampanyadan faydalanabildi. Mansur Başkan’dan tek isteğimiz bu kampanyanın sürekli hale gelmesi. Sadece Ramazan ayında değil, normal günlerde de bu fiyatlarda et almak istiyoruz” dedi.

manset-olabilir-ama-ben-cekmedim-jpg.jpg

15 GÜNDE 81 TON

Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinde açıklanan verilere göre Ramazan ayının ilk 15 gününde Ankaralılar 81 ton 854 kilogram kırmızı ve beyaz et satın aldı.

Başkent Market Şubeleri ve Başkent Mobil Market otobüsü aracılığıyla yüzde yüz yerli besi hayvanlardan elde edilen etlerin uygun fiyatla vatandaşlara ulaştırıldığı uygulamaya vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.