Adem Orman

Adem Orman

Başkent’e operasyon şart 

Başkent’e operasyon şart 

 

Malum CumhurBaşkanımız Erdoğan işareti verdi.
Davası olamayan ve bulunduğu yerden milletimizi kucaklayamayan hiç kimse AK Parti’de Yöneticilik yapamaz. "2019 çok önemli, ardından 2023 çok ama çok önemli. 2019 için asla fire veremeyiz çok iyi çalışmamız lazım..dedi. Teşkilatlara  belediyelere il ilçe yöneticilerini açık açık mesaj verdi. 

, "Teşkilatlar, belediyeler eğer 'bizim dava' idrakiyle hareket etmiyorsa bize zarar veriyor demektir. Zarar veren kardeşlerimizi de uyarıyorum. Biz uyarmadan kendileri bu uyarıyı yapsınlar ve adımı da atsınlar'' dedi. 


Değişimin hayatımızın bir gerçeği olduğunu asla unutmamamız gerek AK Parti'den hiç kimsenin kendi hatasını halkımıza dayatmasına izin vermedik dedi. 
 Sayın Cumhur  Başkanımız’ın  bu konudaki tespiti çok isabetli. 

 Ankara İl başkanı Nedim Yamalı’yı bu konuda başarılı buluyorum. Belediyelerde teşkilatlardaki ve “Ankara’da ki 1433 mahalle deki etkisi tamdır. Özellikle engelliler uyuşturucu ile mücadele şehit ve gaziler ile ilgili çalışmalarını yakından takip ediyorum” 
Ama ilçe teşkilatlarında ve birkaç belediyede sıkıntılar da yok değil.
 

Ne güze değişim gelişim 
Ancak bakıyorsun hiç kimsede tık yok.
Herkes süt liman herkes başarılı çalışkan. Dünyayı ben yarattım havasında.
Bir hava bir hava takım elbise gran tuvalet elbisem tozlanmasın havasında. 
Kimse koltuğunu bırakmak istemiyor. Koltuk tatlı
Başkent’te son seçimlerdeki AK Parti’nin oy kaybını hepimiz biliyoruz.
 Bazı ilçe teşkilatları hantallaşmış yorulmuş durumda.
Etimesgut’ta buna şahit olduk sandıkları bile koruyamadılar.
Etimesgut ‘ta ki bu durum ilçe teşkilatının başarısızlığıdır. Bir zaman lar sandıklara müşahit koyamadılar. Diğer birkaç ilçede sıkıntı aynı durumda
Konuştuğum  dostlarım var. Teşkilatlar Kendi içlerinde üç beş kişilik gurup kurarak üst tepe yönetimi  bir araya gelmiş  partiden çok kendilerine çalışıyorlar diğer partililerin hiçbir önemi yok. Bayan yöneticilerimizde de durum farksız değil.
Vatandaşın evine ziyarete gidiliyor. Bir kişi konuşma yapıyor diğerleri telefonlo oynuyor ne güzel Herşey göstermelik herşey yapmacık sosyal medyada paylaş biz bunu yaptık biz şunu yaptık elinde bir yardım poşeti amaç reklam.
Teşkilatlarda .çok ça şikayetleri duyar olduk.
Belediyeler dede durum pek farksız değil. Hantallaşmış yorulmuş iş üretemez durumda belediyeler var. Bu Başkanlar her ne kadar Reisin yanında boy gösterip görüntü paylaş sada  samimiyetsiz yapmacık olduğunu  herkes biliyor. Göstermelik zoraki  daha çok doğan medyası üzerinden kendini göstermeye çalış malar. AK Partili belediyelerin bu doğan medyası sevdasını da  anlamış değilim. Sanki doğan medyası olmazsa buralarda kalmazlar. Sanki oyu doğan medyası veriyor .Yada AK Partiye oy veren vatandaşlarımız doğan medyasını takip ediyor. Hep çelişkilerle dolu teşkilatlar. Reis sayesinde seçim kazanıp benim oyum diye sahip çıkanlar. Vatandaşımız bunların farkında ve bu şikayetleri çokça duyar olduk.

Artık bunlara bir el atmanın zamanı geldi de geçiyor. Başkent büyük bir temizliği hak ediyor. Elbette çalışan belediye başkanları ve ilçe başkanları yok değil.biz bunların hakkını her zaman veriyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR