Begüm Polat’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel şarkı

Begüm Polat’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel şarkı

Gündemlerden düşmeyen sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Begüm Polat, İlk Sayfa’ya konuştu. Şarkıcı Polat, yakın bir zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a özel bir şarkı çıkaracağını duyurdu.

Sosyal medyada 3 milyona yakın takipçisi bulunan ve yaptığı her paylaşımla ülkenin gündemine oturan şarkıcı Begüm Polat, kendisine yönelik yapılan eleştirilerden ve kariyerinden bahsetti. Kendisine yöneltilen “Begüm Polat kimdir?” sorusuna Şarkıcı Polat, “Begüm Polat’ın birçok tanımı var. Her şeyden önce Begüm Polat, insana insanca davranan birisi” cevabını verdi.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduğunu belirten Polat, kendisini şu şekilde tanıttı:

“Ankara’da doğup büyüdüm. İlk okul, lise ve üniversite eğitimimi Ankara’da tamamladım. Daha sonra Kerem Alışık beni, burslu olarak oyunculuk eğitimi almamı sağladı ve konservatuvar oyunculuk mezunu oldum. TRT Gençlik Radyosu’nda sekiz sene görev aldım. Hala üniversite okumaya devam ediyorum.”

begum2-001.jpg

“BİR ARKADAŞIN TAVSİYESİYLE TİKTOK’A KATILDIM”

Bulunduğu sektörde engellemeler olduğunu dile getiren ve TikTok uygulamasında 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Begüm Polat, TikTok serüveninden bahsetti. TikTok’a başlamaya nasıl karar verdiğine de değinen Polat, şu ifadeleri kullandı:

“Unkapanı döneminde, yapımcıların istediği insanlar şöhret oluyordu. O dönemin sonuna bizzat şahit oldum ve önüm kapatıldı. Bir arkadaşım “TikTok” diye bir sosyal medya platformunun olduğunu söyledi. Pandemi döneminde TikTok’u indirdim. Doğal bir kişiliğim olduğu için halk beni sevdi ve bu günlere geldim.”

begum1-001.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ÖZEL ŞARKI

Sözü ve müziği kendisine ait olan hareketli iki şarkı çıkaracağını İlk Sayfa Gazetesi aracılığıyla hayranlarına duyuran şarkıcı Polat, “Yaza iki tane hareketli parça çıkarmayı düşünüyorum. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, ‘Milletin Lideri’ adlı bir şarkı yazmıştım. Bunu seçimden sonra hediye etmeyi düşünüyordum. Seçimden önce birçok şarkıcı hediyelerini sundu, ben de seçimi kazandıktan sonra hediye ederim diye düşündüm. Farklılık olsun diye kulağı ters tutmayı severim. Bu üç şarkı için hazırlıklara başladık. Ama önceliğim cumhurbaşkanımıza yazdığım şarkı olacak” şeklinde konuştu.

begum3-001.jpg

DİK DURUŞUNA SEVGİSİ ARTTI

6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaket sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgisinin arttığını ifade eden Begüm Polat, “Başarılı her insana saygı duyarım. Kahramanmaraş depremi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duruşu beni çok etkiledi. Cumhurbaşkanımız o bölgede çok metanetli, çok sakin ve kontrollü bir tutum sergiledi. Kaos politikası izlemedi ve kaos yaratılmasına asla izin vermedi” dedi.

haber2-004.jpg

“LİNÇLENDİM VE KARALANDIM”

Kahramanmaraş depremleri zamanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıkladığı için linç ve karalama kampanyasına maruz kaldığını vurgulayan Polat, “O dönemde fikirlerimi söylediğim için beni karaladılar. Bu olayla birlikte benim için kartlar değişti. Benim aydın, çağdaş olarak gördüğüm muhalefet kesimin, aslında öyle olmadığını gördüm. Ben onlar gibi düşünmeyip, açık giyindiğim için beni linçlemeleri çok saçma. Muhalefet karşı bakış açım değişti” diye konuştu.

begum4.jpg

“STATÜ OYUNLARINA GELEMİYORUM”

AK Parti kitlesini kullandığına dair yapılan ağır söylemlere de değinen ünlü şarkıcı, ”Ordu’da yaptığım konserler viral oldu. Halk beni tanıdı ve sevdi. AK Parti kitlesi de halkın bizzat kendisi. Ayrı insanlar değiller. Ben hiçbir şekilde bir partiyi veya oluşumu arkama alarak hareket etmedim. Her zaman neysem onu söyledim. Dönem dönem gündem oldum. Yok kamyon arkasında konser verdi, yok şöyle yaptı, yok böyle yaptı dediler. Ben asla şekilciliğe gelemiyorum. Neysem oyum. İnsanların bir yerlere gelmek için, saçma sapan statü oyunlarına gelemiyorum. Doğal ve içten olmam bana yeterli. Ben ne yaparsam yapayım ne söylersem söyleyeyim; insanlar beni görmek istedikleri gibi görecekler. İnsanlar duymak istedikleri şeyi arzuluyor maalesef. Ben bu sisteme çocukluğumdan beri karşıyım. Beni böyle kabul edecekler. Eğer kabul etmezler ise izler dururlar” diye seslendi.

haber1-002.jpg

“ONLARA GÜLÜYORUM İYİ Kİ VARLAR”

Kendisini eleştiren ve ithamlarda bulunan medya kuruluşlarına güldüğünün altını çizen Polat, “Onlar beni eleştirdiklerinde ağladığımı falan sanıyorlar galiba. Ben onlara kahkaha atıyorum. Çünkü komik geliyor bana. Onların o bakış açısı olmasa, bende bu kadar heyecan ve enerji olmazdı. İyi ki varlar” diyerek sözlerini noktaladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.