Belediyeden yeni proje: Sağlık için ‘Adım Adım Pursaklar’

Belediyeden yeni proje: Sağlık için ‘Adım Adım Pursaklar’

Pursaklar Belediyesi sağlıklı yaşam için yeni bir projeye imza attı. Belediye, ‘Adım Adım Pursaklar’ uygulaması ile vatandaşlara sağlıklı bir hayatı teşvik ederken çeşitli sürpriz ödüllere de kapı aralıyor.

Kültür sanat ve spor alanlarında başarılı projelere imza atan Pursaklar Belediyesi yeni proje ile vatandaşlara sağlıklı alışkanlıklar kazandırmayı planlıyor. Pursaklar Belediyesi, Adım Adım Pursaklar uygulaması ile vatandaşlara sağlıklı bir hayatı teşvik ederken çeşitli sürpriz ödüllere de kapılarını aralıyor. Her gün düzenli olarak yürümenin insan sağlığının geleceği bakımından önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Pursaklar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanarak hizmete sunulan Adım Adım Pursaklar uygulaması ile vatandaşlar sürpriz hediyeler kazanıyor.

111.jpg

SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK EDİYORUZ

Adım Adım Pursaklar uygulamasındaki adımsayar ile dereceye girenlere çeşitli hediyeler verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Adım Adım Pursaklar uygulaması bir yandan daha çok adım atmayı teşvik ederken bir yandan da birbirinden farklı ödüllerin kapısını aralayacak. Hemşehrilerimiz, sağlıklı yaşam için günlük gerekli olan adımları atarken aynı zamanda ödüle bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşayacak. Birbirinden farklı hediyeler kazanmak adına tüm vatandaşlarımızı Adım Adım Pursaklar uygulamamızı indirmeye davet ediyorum. Vatandaşlarımızı sağlıklı yaşama teşvik ediyoruz’’ dedi.

222.jpg

ADIM ADIM PURSAKLAR UYGULAMASINI NEREDEN İNDİREBİLİRİM?

Belediye kaynaklarınca yapılan açıklamada vatandaşları düzenli yürüyüşe ve sağlıklı yaşamaya teşvik eden “Adım Adım Pursaklar” uygulamasını nerden indirileceğini hakkında şu açıklamalara yer verdi; “Adım Adım Prsaklar ile belli hedeflere ulaşıldığında çeşitli hediyelerin kazanılacağı uygulamayı vatandaşlar, Google Play, App Store ve www.pursaklar.bel.tr web adresi üzerinden indirebilecek.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.