Bir parti daha Ankara'da 'Mansur Yavaş'ı destekleyeceğini duyurdu

Bir parti daha Ankara'da 'Mansur Yavaş'ı destekleyeceğini duyurdu

Bağımsız Türkiye Partisi de Ankara'da aday çıkarmayacağını söyleyerek, CHP'nin adayı ve mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş'a desteklerini açıkladı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ı destekleme kararı aldığını duyurdu. BTP Ankara İl Başkanı Ahmet Burak Güven, partisinin aldığı kararı basın toplantısında açıkladı.

Güven, açıklamasında “Bağımsız Türkiye Partisi Ankara İl Başkanlığı olarak Ankara'nın 25 ilçesinde de seçime giriyoruz. 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde gerek kurduğumuz iletişim, gerek şeffaf yönetim anlayışı, gerek Ankaramıza yapmış olduğu hizmetler ve herkesin başkanı olduğunu gösteren yaklaşımından dolayı, 31 Mart yerel seçimlerinde Sayın Mansur Yavaş'ı destekleme kararı almış bulunuyoruz” diye konuştu.

"ANKARA'DA İSTİSNA"

Partisinin Türkiye’nin tamamında seçimlere kendi adaylarıyla girdiğini ancak Ankara’da bir istisna yapıldığını vurgulayan Güven, şunları kaydetti.

”Partimiz Türkiye'nin tüm il, ilçe ve beldelerinde belediye başkan adaylarını göstermiştir. Bunun tek istisnası Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıdır, Sayın Mansur Yavaş'tır. Çıktıkları bu yolda tüm belediye başkan adaylarımıza ve Sayın Mansur Yavaş'a başarılar diliyoruz. Bu seçimde Ankaralı hemşerilerimize çağrımız şudur; Büyükşehir Belediyesinde oylar Mansur Yavaş'a ilçelerde Bağımsız Türkiye Partisi adaylarına.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.