Büyük İstanbul Mitingine kaç kişi katıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Büyük İstanbul Mitingine kaç kişi katıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Büyük İstanbul Mitingine kaç kişinin katıldığını açıkladı

31 Mart yerel seçimlere 6 gün kala AK Parti'nin seçim çalışmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi saat 14.00’da başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev mitinge kaç kişinin katıldığını açıkladı. Kürsüde vatandaşlara seslenen Erdoğan, "Şu anda karşımda 650 bin kişi var" ifadelerini kullandı.

MİTİNG ALANINDA BÜYÜK HAZIRLIK YAPILDI

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Atatürk Havalimanında düzenlenen miting alanının çevresinde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Alanda çok sayıda sağlık ekibi görevlendirilirken ambulanslar hazır bekletiliyor.

Vatandaşların girişi için 15 ayrı arama noktası bulunan alanda, toplam 15 ayrı noktada otopark oluşturuldu. Katılımcıların rahatlıkla mitingi takip edebilmesi için 40 ayrı LED ekran yerleştirildi.

Vatandaşların ihtiyaçları için 120 tuvalet, 40 şadırvan ve 80 mescit kurulan alana 80 ayrı vinç, 140 mobil jeneratör ve 45 ses kulesi getirildi. Basın ve medya kuruluşları için 8 metre yüksekliğinde ve 6 bin metrekare alanı kapsayacak şekilde platform kurulurken engelliler için de özel bölüm oluşturuldu.

ANKARA MİTİNGİNE 200 BİN KATILIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Mart'ta düzenlenen Büyük Ankara Mitingine 200 bin Ankaralının katıldığını açıklamıştı. Erdoğan, ayrıca “Bu katılım 31 Mart’ta Ankara’da her şeyi değiştirecek” ifadelerini kullanmıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.