Çankaya Belediye Başkan Adayı Kalkan: “Kentin en büyük sorununu çözeceğiz”

Çankaya Belediye Başkan Adayı Kalkan: “Kentin en büyük sorununu çözeceğiz”

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kalkan, “Vatandaş, mevcut yönetime oldukça tepkili. Çankaya’da iddialıyız. Çankaya’da ‘ceketimi koysam kazanırım’ zihniyetini yıkacağız” dedi.

Çankaya’da, AK Parti’nin adayı ve mevcut Kalecik Belediye Başkanı Av. Dr. Duhan Kalkan, seçim çalışmalarına vatandaşın nabzını tutarak devam ediyor. Esnafı ziyaret edip, sokakta vatandaşların derdini dinleyen Başkan Kalkan, ilçenin en büyük sorununu gazetemize anlattı.

Çankaya’da, zihinsel bir devrimin gerekliliğini vurgulayan Duhan Kalkan, “Çankaya’nın en büyük sorunu, ‘ceketimizi koysak kazanırız’ anlayışıdır. Bu anlayışı, Çankaya’da yıkacağız” dedi.

ikili.jpg

“Mustafa Kemal’in Çankaya’sını layık olduğu yere taşıyacağız” diyen Kalkan, şunları kaydetti:

“Duyarlı vatandaşlarımız; 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimi, ideoloji seçimi değil, hizmet, proje, adayların öz geçmişi, başarı hikayesi ve tecrübe seçimi olarak görmeli. Ancak, bu şekilde Çankaya’nın en büyük sorunu çözülür.

Zaten sokak hayvanları, ulaşım, trafik, kentsel dönüşüm ihtiyacı, park-bahçe ve temizlik problemleri gibi ilçenin pek çok sorunu var. Fakat en büyüğü, Çankaya’da zihinsel bir devrimin ihtiyaç olduğu. Bunu da inşallah, vatandaşlarımızın oylarıyla birlikte gerçekleştireceğiz. Mustafa Kemal’in Çankaya’sını layık olduğu yere taşıyacağız. Çankayalıya yakışır, çok güzel bir belediyecilik anlayışıyla; genciyle, kadınıyla inşa etmeyi istiyoruz.”

duhn.jpg

“EMEK BİZDEN, ZAFER ALLAH’TAN”

Siyasetin nasip işi olduğunu söyleyen Başkan Kalkan, “Nasibinizde var ise bir yerlere gelirsiniz. Biz belediye başkanlığı yaptık ve bizim tek derdimiz, Çankayalıya daha fazla hizmet götürmek. Belediyecilikte tecrübe önemlidir. Ayrıca, belediyecilik de rekabette olmalı. Biz, bu rekabetin içinde her zaman güçlü bir şekilde varız. Farklı partilerin adayları var, her zaman da olacaktır. Ama günün sonunda bir parti, sandıkta çıkan sonuca göre ipi göğüsleyecektir. Biz iddialıyız. Rakiplerimize değil, kendimize ve projelerimize bakıyoruz. İnandığımız bir dava var. Cumhur ittifakının adayıyız ve bu ittifakın kurumsal kimliği ile birlikte bayrağı taşıyoruz. Biz bir sefere çıktık. Sefer bizden, gayret bizden, emek bizden, zafer Allah’tan” diye konuştu.

duhan.jpg

“BİZ BU ANLAYIŞI YIKACAĞIZ”

Vatandaşın mevcut yönetime oldukça tepkili olduğunun altını çizen Kalkan, “Sahada ciddi bir değişim rüzgârı esiyor. Çankayalılardan, ilçe ile alakalı oldukça büyük bir tepki var. İnşallah biz bu problemleri çözüme kavuşturacağız. Her zaman sahadayız. Çünkü bizim parti geleneğinde bu var. Mücadele etmek, savaşmak ve emek vermek zorundayız. Ancak, bunu yaptığınız takdirde başarılı olabilirsiniz. Diğer partilerde, ‘zaten çalışsak da çalışmasak da kazanıyoruz’ anlayışı var. Bu anlayışın artık yıkılması gerekiyor, biz de bunu yıkmak için buradayız. İnşallah Çankaya’da istediğimiz sonucu alacağız” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1.jpg

“BÜYÜKŞEHİR YOLU ÇANKAYA’DAN GEÇİYOR”

Çankaya’nın büyükşehirdeki rolüne değinen Başkan Kalkan, “Büyükşehir Belediyesi de çok önemli. Büyükşehir’e giden yol, aslında Çankaya’dan geçiyor. Çankaya’da oylarımızın artırılması, büyükşehir adayımız Turgut Altınok’a daha fazla destek olunması noktasında oldukça önemli. Gittiğimiz her yerde bunu vurguluyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi adayımız Altınok’a destek istiyoruz ve çalışmalarımızı da bu yönde ilerletiyoruz” dedi.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek / gazeteilksayfa.com

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.