Cemal Enginyurt: Arkadan hançerleyen olmayız, Mansur Yavaş’ı destekliyoruz

Cemal Enginyurt: Arkadan hançerleyen olmayız, Mansur Yavaş’ı destekliyoruz

Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından videolu açıklama yayınladı. Enginyurt, Arkadan hançerleyen olmadık olmayız. Muhalefete kaybettirmeyiz. Yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımıza değişmeyiz” dedi.

Demokrat Parti İstanbul milletvekili Cemal Enginyurt resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Muhalefetin bölünmesine karşı olduklarını aktaran Enginyurt, Mansur Yavaş’a destek vereceklerini aktardı.

2-002.jpg

ARKADAN HANÇERLEYEN OLMAYIZ

Enginyurt sosyal medyadan paylaştığı videoyu şu sözlerle duyurdu:

“Arkadan hançerleyen olmadık olmayız. Muhalefete kaybettirmeyiz. Yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımıza değişmeyiz. Vefa sadece İstanbul’da bir semt adı değildir dedik ve en önemlisi dün durduğumuz yerdeyiz”

Enginyurt açıklamasında, “Vefa bizim için İstanbul’da semt adı değildir. Yolda bulduklarımızı yoldaşlarımızı değişmemek için, bölen olmamak adına ve 14 Mayıs’ta kurduğumuz Halil İbrahim sofrasını ihanet edip parçalamamak adına muhalefetin yanındayız. Birleşe birleşe kazanacağız diye yola çıkıp göz yaşı döktüğümüz ve birlikte ağlayıp birlikte güldüğümüz insanlarla ayırmamak için İstanbul’da ve Ankara’da aday çıkarmadık” ifadelerini kullandı.

1-002.jpg

ANKARA’DA YAVAŞ VURGUSU

Enginyurt şöyle devam etti:

“Milletimize sesleniyorum. İstanbul’dan aday olmak ister miydim? İsterdim. Görüyorum ki birileri Ekrem İmamoğlu’nun şahsında muhalefeti parçalamak istiyor. Milletimize sözümüz var. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a destek vereceğimizi ilan ediyorum”

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.