Cimbomun yeni transferi Zaniolo’dan Türk halkına mesaj var

Cimbomun yeni transferi Zaniolo’dan Türk halkına mesaj var

Galatasaray’ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde olup 10 çevre ilde şiddeti hissedilen deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı diledi.

Galatasaray’ın İtalya Serie A’nın dev takımı Roma’dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Kahramanmaraş’ta gerçekleşen deprem için çok üzgün olduğunu belirtti. Galatasaray’ın bomba transferi gündemde olduğu bu günlerde Zoniolo’nun attığı golün bir videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak,“ Erdenn abi naptınn senn” notunu düşen 17 yaşındaki Galatasaray taraftarı Muhammed Emin Özkan’ın depremde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Zaniolo, yaptığı açıklamada “Muhammed için çok üzüntülüyüm. Ve de tüm Türk halkı için. Destek için ben yardımımı yaptım. Hepimiz katkıda bulunalım ve birlikte eskisinden daha güçlü olalım” ifadelerinde bulundu.

haber-ici.jpg

MUHAMMED EMİN’İN ANISINI YAŞATACAK

Tecrübeli yıldız futbolcu Nicolo Zaniolo, depremde hayatını kaybeden Galatasaray taraftarı 17 yaşındaki Muhammed Emin Özkan’ın anısını yaşatmak için, sarı-kırmızılı ekipte 17 numarayı sırtına geçirecek.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.