Çorum, Ordu, Kırklareli, Gümüşhane’de başa baş yarış: Kazanan her an değişebilir

Çorum, Ordu, Kırklareli, Gümüşhane’de başa baş yarış: Kazanan her an değişebilir

Pek çok ilde kazanan aday önemli oranda belli olurken, Çorum, Ordu, Kırklareli, Gümüşhane gibi şehirlerde başa baş bir yarış yaşanıyor. Kazanan her an değişebilir…

Türkiye genelinde açılan sandık oranı yüzde 70’i aşarken, bazı illerde kazanan halen belirginleşmiş değil. Çorum, Ordu, Kırklareli, Hatay gibi illerde başa baş bir yarış var. Sandıktan kimin çıkacağı büyük bir heyecanla bekleniyor.

Anadolu Ajansı’nın açıkladığı verilere göre, saat 23.15 itibariyle Kırklareli’nde sandıkların yüzde 81’i açıldı.

KIRKLARELİ: 40’A 40

Yüzde 81’lik sandıktan çıkan sonuçlara göre MHP ile CHP adayları arasında baş baş bir yarış yaşanıyor.
MHP adayı Derya Bulut yüzde 40.58, CHP adayı Seyim Kesimoğlu ise yüzde 40.06

ÇORUM: 39’A 38

İlk iki adayın birbirine çok yakın olduğu illerden biri de Çorum. Saat 23.15 itibariyle Çorum’da sandıkların yüzde 81’i açıldı. AK Parti adayı İbrahim Aşgın yüzde 39.50, CHP adayı Levent Çöphüseyinoğlu ise yüzde 38.53 oy oranına sahip.

ORDU

Ordu da AK Parti ile İyi Parti adayları arasında büyük bir yarış yaşanıyor. AK Parti adayı Hilmi Güler ile İyi Parti adayı Enver Yılmaz arasındaki fark yüzde 3 civarında. Ordu’da açılan sandık oranı saat 23.15 itibariyle yüzde 82.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane’de ise AK Parti ile MHP adayları yarışıyor. Aradaki fark yüzde 2 civarında. Bu ilde de sonuç büyük bir heyecanla bekleniyor. Saat 23.15 itibariyle Gümüşhane’de açılan sandık oranı henüz yüzde 67.

HATAY: 44'E 43

Yarışın çekişmeli geçtiği bir il de Hatay. AA verilerine göre, Hatay'da saat 23.25 itibariyle sandıkların yüzde 72'si açıldı. CHP adayı Lütfü Savaş yüzde 44.01 ile önde. AK Parti adayı ise yüzde 43.30 oy oranına sahip.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.