Dani Alves öldü mü? Dani Alves'e ne oldu? Dani Alves intihar

Dani Alves öldü mü? Dani Alves'e ne oldu? Dani Alves intihar

Dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves'in intihar ettiği iddia edildi. Peki, Dani Alves öldü mü? Dani Alves'e ne oldu? Dani Alves intihar mı etti?

Onlarca kupa kazanan, Barcelona ve Brezilya'nın efsane futbolcusu Dani Alves'in intihar ettiği iddia edildi. Peki, Dani Alves öldü mü? Dani Alves'e ne oldu? Dani Alves intihar mı etti?

DANİ ALVES ÖLDÜ MÜ?

Cezaevinde tutuklu bulunan Dani Alves'in intihar ettiği iddia edildi. Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque’nin ortaya attığı iddiaya göre Alves hayatını kaybetti. Sosyal medyada dünya gündemine oturan olayla ilgili resmi açıklama yapılmadı. Alves'in son durumu merak konusu oldu.

Barselona kentindeki bir diskotekte 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak'ta Meksika'dan Barselona'ya geldikten sonra gözaltına alınmış ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İfadelerini üç kez değiştiren, son olarak "cinsel ilişkiyi kabul ederek, eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk ifadelerinde yalan söylediğini" belirten 39 yaşındaki Alves, bulunduğu Brains 1 Cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak'ta Brains 2 Cezaevine nakledilmişti.

Alves'in manken eşi Joana Sanz da cinsel saldırı iddialarının ardından Brezilyalı futbolcudan ayrıldığını açıklamıştı.

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves'in, cinsel saldırı suçlamasıyla Barselona'da tutuklanmasının ardından son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.