EGO duyurdu: Otobüslerde unutulan eşyalar satılıyor!

EGO duyurdu: Otobüslerde unutulan eşyalar satılıyor!

Ego Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaların açık artırma ile satılacağını duyurdu. Açık artırma Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 25 Şubat’ta gerçekleşecek.

Büyükşehir Belediyesi Ego Genel Müdürlüğü 2021- 2022 yılları arasında toplu taşımada ve toplu taşıma istasyonlarında unutulan kayıp eşyaları açık artırma ile satışa çıkardığını duyurdu. Otobüs metro ve istasyonlara astığı afişler ile vatandaşları bilgilendiren EGO, 25 Şubat 2024 tarihinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyeceği açık artıma ile kayıp eşyalara yeni sahipler arayacak.

1-003.jpg

İADE ALINMAYACAK

Büyükşehir’den yapılan açıklamada “Kuruluşumuzca, elektronik ve elektrikli eşyalarda çalışıp çalışmadığı bilinmemekte. Satışın yapılan eşyalar iade alınmayacak ve sorumluluk kabul edilmeyecektir” denildi.

Toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaların bekletilme ve satış süreciyle ilgili bilgi veren EGO yetkilileri, “Kayıp Eşya Bürosu’na gelerek eşyasının kaybolduğunu bildiren vatandaşlara gerekli kontroller yapıldıktan sonra eşyaları teslim edilir. Bir sene boyunca eşyalar kayıtlı şekilde tutulur, sahibi çıkmazsa satışa çıkarılır” dedi.

2-003.jpg

ÇEŞİT ÇEŞİT EŞYA VAR

Bekletilme süresince sahiplenilmeyen eşyaların açık artırma ile satışı işlemi 25 Şubat’ta yapılacak. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 25 Şubat pazar günü saat 14.00’da yapılacak açık artırmanın vatandaşlardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. Unutulan eşyalar arasında cep telefonu, dizüstü bilgisayar, POS cihazı, fincan takımı, bisiklet, gözlük, şemsiye, kitap, çanta, çocuk arabası, mangal teli, güneşlik perde ve çeşitli ev eşyaları da yer alıyor.

Kaynak:Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.