Elmadağ'da okuyan veliler yeşeren nesiller

Elmadağ'da okuyan veliler yeşeren nesiller

Şehit Miraç Yıldırım İlkokulu koordinatörlüğünde ilçemizde başlatılan “Okuyan Veliler, Yeşeren Nesiller” projesi hayata geçirildi.

İlçe genelindeki tüm okullarda proje ilgili e-konferans sistemi ile ilgili tanıtım yapıldı. Tanıtım programına Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Dursun Karakuş, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Alaş, proje çerçevesinde okulların kütüphanelerinin aktif halde kullanıma sunulacağını, proje kapsamında toplanan kitaplarla kütüphanelerin zenginleştirileceğini, haftada bir gün öğrencinin velileri ile birlikte kitap okuma etkinliği düzenleneceğini, okuma-yazma bilmeyen başta veliler olmak üzere tüm vatandaşlar için okuma-yazma kursları açılacağını söyledi.

Daha sonra Belediye Başkanı Gazi Şahin konuşma yaptı. Konuşmasında, kitap okumanın önemine vurgu yaparak, öğrenci ve velilere okuma alışkanlığı kazandırmak için bu projenin çok önemli olduğunu ve projeye Belediye olarak gerekli desteği vereceklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü konuşmasında proje ile ilgili bilgi verdi ve desteklerinden dolayı başta Başkanı Şahin olmak üzere, tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

E-Konferans sistemi ile okullarımıza görüntülü olarak bağlanılarak proje ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.