Ercan Kesal kimdir?

Ercan Kesal kimdir?

CHP’nin MHP'li iki ismi 'transfer' etmeye hazırlandığı haberlerinde adı geçen Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal MHP’li mi?

Bugün bir gazetede, CHP’nin MHP'li iki ismi 'transfer' etmeye hazırlandığı iddia edilirken, haberde Ercan Kesal ismi de geçmesi “Ercan Kesal kimdir” sorusunu gündeme getirdi. Peki Ercan Kesal MHP’li mi

CHP’ye yakın Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, CHP’nin Ege ve Anadolu’daki bazı belediye başkanlıklarını kazanmak için sağdan transfer yapabileceği konuşuluyor. 

Haberde, özellikle Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile temas kurulduğu ve önümüzdeki günlerde CHP’ye geçerek aday gösterileceği ileri sürüldü. 

Mersin’de mevcut belediye başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz’ın isminin de CHP ile anıldığı iddia edildi.

Ve Ercan Kesal iddiası: 

Aynı habere göre CHP, Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde İstanbul Beyoğlu’nda ise oyuncu Ercan Kesal’i aday göstermeyi düşünüyor. 

Ercan Kesal kimdir:

“1959 Avanos(Nevşehir) doğumlu olan Ercan KESAL, ilk ve orta öğrenimini Avanos’ta, lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı.1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu.1984-90 yılları arasında Ankara’nın kasaba ve köylerinde hekimlik yaptı. 1990 yılında geldiği İstanbul’da özel sağlık sektöründe yer alarak; poliklinik ve tıp merkezleri kurdu. Halen,1997 yılında kurduğu Özel Okmeydanı Hastanesinin yönetim kurulu başkanlığını sürdürmektedir. 2004-2006 yıllarında İTİCÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Uygulamalı Psikoloji dalında Master Eğitimini bitirdi. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Antropoloji Doktora Eğitimini sürdürüyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.