Erden Timur ve Torreira'dan rekor kıran görüntü

Erden Timur ve Torreira'dan rekor kıran görüntü

2022-2023 Süper Lig sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da Erden Timur ve Torreira’nın kutlama görüntüleri, sosyal medyaya damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek puanını 82’ye yükseltti ve ligin bitimine iki hafta kala başkentte şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonlukla ilgili düşüncelerini aktaran Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, tarihteki en zor şampiyonluklardan biri olduğunun altını çizerek, “Çünkü kusursuz fırtına denir ya, senenin yarısında seçim oldu. Temmuz’un 4’ünde elimizde transfer listesi henüz yoktu. Diğer rakiplerimiz 80 puanın üzerinde, aslında herkes şampiyonluk alacak puan almış durumda. Gelir olarak Galatasaray tarihinin en az geliri olduğu sene. İyi insanları toplayınca her şey oluyor.

Ona ben eminim. Sevginin girmeyeceği kalp yoktur. Mauro’yu ve diğerlerini ikna etmemizin tek sebebi samimiyet ve sevgi. Emek çok büyük, çaba çok büyük. Yüzde yetmişinde, sekseninde gece 4’e kadar çalışıldı. Son 6 aydır söylüyorum; hakkımızsa şampiyon olalım. Hakkımızmış demek ki. İyi insanlar ve güzel gönüllerle kazanıldı. Okan hocamızın, teknik heyetimizin, tesislerde çalışan herkesin, başkan ve yönetimimizin çok büyük emeği var” şeklinde konuştu.

haber1-002.jpg

SOSYAL MEDYA’NIN GÜNDEMİNE OTURDU

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ve Lucas Torreira'nın, şampiyonluk sevincini yaşadığı o fotoğraf sosyal medyada gündeme oturdu. Şampiyonluğun en çok paylaşılan fotoğrafı olarak rekor kıran o kare, binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.