Erzincan toprak kaymasındaki köylü Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu nereli, kaç yaşında?

Erzincan toprak kaymasındaki köylü Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu nereli, kaç yaşında?

Sedat Cezayirlioğlu son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Sedat Cezayirlioğlu son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Sedat Cezayirlioğlu hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

SEDAT CEZAYİRLİOĞLU KİMDİR?

Türkiye, Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasının üzüntüsünü yaşamaya devam ediyor. İnsanlar konuyla ilgili pek çok araştırma yaparken, sosyal medyada adı sıkça geçen Sedat Cezayirlioğlu’nun kim olduğu da merak ediliyor.

İliç savunmacısı olarak bilinen Sedat Cezayirlioğlu, elim olayın yaşandığı köy sakinlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Daha önce İliç’teki altın madeniyle ilgili pek çok açıklama yapan Cezayirlioğlu, geçtiğimiz senelerde paylaştığı video ile gündeme oturdu. Altın madeninde siyanür kullanıldığı iddiasında bulunan Sedat Cezayirlioğlu’nun can güvenliğinin olmadığı ve açtığı bütün davalar ve yaptığı bütün şikayetlerin birileri tarafından engellendiğini söylüyordu.

Kendisi ve geçmişi hakkında pek detaylı bilgi bulunmayan Sedat Cezayirlioğlu, geçen sene çektiği videoda Fırat Nehri’ne yakınlığıyla dikkat çeken olay yerini ‘İkinci Çernobil’ diyerek nitelendirmiş ve ‘bu noktada bir felaket yaşanabilir’ sözlerini kullanmıştı.

1967 yılında doğan ve Erzincan'ın İliç ilçesinde hayata gözlerini açan, ilkokul ve ortaokul eğitimini yine bu ilçede tamamlayan, ardından lise öğrenimini Erzincan Merkezde tamamlayan biri olarak tanıdığımız kişi, hikâyesinde devlet hizmetine başlayarak 30 yıl boyunca kamu hizmeti görevinde bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.