Etimesgut Belediyesi kreşleri için yemek ihalesine giriyor

Etimesgut Belediyesi kreşleri için yemek ihalesine giriyor

Etimesgut Belediye Başkanlığı, ilçede kendisine ait olan kreş ve gündüz bakım evlerinde kullanılmak için yemek hizmeti alım ihalesine gireceğini bildirdi. Söz konusu ihale için son başvuru tarihi ise 28 Kasım 2023 olarak duyuruldu.

Etimesgut Belediye Başkanlığı ilçede bulunan belediyeye ait kreş ve gündüz bakım evlerinde kullanılmak üzere yemek hizmeti alım ihalesine gireceğini duyurdu. Belediye yetkilileri söz konusu ihale için son tarih olarak 28 Kasım 2023 saat 10: 00 olduğunun bilgisini geçti. Haberimize konu olan yemek hizmeti alım ihalesinin Etimesgut Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu 7'inci Kat, 30 Ağustos Mahallesi Şehit Hasan Öztürk Caddesi No:5 Etimesgut / Ankara adresinde gerçekleşeceği bilgisi verildi.

1.jpg

ÜÇ ÖĞÜN YEMEK VERİLECEK

Etimesgut Belediyesi yetkilileri söz konusu ihale için, “Kreş ve Gündüz Bakım evlerimize 02.01.2024- 31.07.2024 tarihleri arasında verilmesi düşünülen günlük sabah kahvaltısı 58.220 Öğün öğle yemeği 58.220 Öğün, ara öğün (ikindi) 58.220 öğün olmak üzere yemek hizmeti alım işi için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir” ayrıntısına değinildi.

AYRINTILI BİLGİ EKAP’TA

Habere konu olan yemek alım ihalesi hakkında belediye kaynaklarınca yapılan son açıklamalar ise şu şekilde; “Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.”

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.