Etimesgut Belediyesi nikah salonu kiralayacak: İşte son başvuru tarihi

Etimesgut Belediyesi nikah salonu kiralayacak: İşte son başvuru tarihi

Etimesgut Belediye Başkanlığı, Mehmet Akif Ersoy Parkı’ndaki nikah salonunu 60 aylığına kiralayacağını duyurdu. Kapalı teklif usulü yapılacak ihale tarihinin ise 31 Ekim 2023 olduğu bildirildi.

Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından yapılan ihale duyurusunda Göksu Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Parkı'ndaki nikah salonunu 60 aylığına tam sekiz milyon yüz bin liraya kiraya çıkaracağını duyurdu. Kapalı teklif usulü ihale edilecek nikah salonu ihalesinin ise 31 Ekim 2023 tarihinde saat öğlen iki de yapılacağı bilgisi verildi. Habere konu olan nikah salonu kiralama İhalesi için tam olarak İki yüz kırk üç bin lira teminat bedeli istendiğine dikkat çekildi.

222.jpg

KİRA ARTIŞI TFE’YE GÖRE DÜZENLENECEK

Etimesgut Belediyesi habere konu olan ihalenin, 30 Ağustos Mahallesi, Şehit Hasan Öztürk Caddesi No:5 Etimesgut- Ankara adresinde encümen toplantı salonunda belediye encümeni huzurunda yapılacağını duyurdu. Ayrıca belediye kaynaklarınca yapılan açıklamada, “İhaleye çıkarılan yere ait şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde bedelsiz görülebilecek ve 2.000,00-TL karşılığında satın alınacak ve satın aldığına dair makbuzu ibraz edilecektir” hususuna dikkat çekildi. Söz konusu kiralık nikah salonu için yapılan açıklamada, “Kiralık yerin muhammen bedeli; 60 aylık tahmini kira bedeli ve KDV’dir. İhale sonucunda belirlenen kira bedeli takip eden yıllarda Türkiye İstatistik Kurumunca yayınlanan Tüketici Fiyatı Endeksi yüzde nispetinde artırılır” uyarısı yapıldı.

111.jpg

SON BAŞVURU 30 EKİM

İhale için son başvurunun 30 Ekim 2023 tarihin de saat 16:00’da yapılacağını bildiren belediye yetkilileri ihaleye girecek katılımcılardan şu belgeleri hazırlamasını talep etti; ihaleye girecek kişi gerçek kişi ise, “Yerleşim Yeri Belgesi. T.C. Kimlik numaralı kimlik belgesi. Son bir ay içerisinde alınmış arşiv kayıtlı adli sicil kaydı belgesi. Gerçek kişiler adına katılanlar için vekaletname aslı veya noter onaylı örneği” istendi. Eğer ihaleye katılacak kişi Tüzel kişi ise de “Ticaret Odası Kaydı ve Ticaret Sicil Gazetesi. 5.2.2. Tüzel kişiler adına katılacaklar için Yetki Belgesi ve İmza Sirkülerinin aslı veya noter onaylı örneği. Şirket yetkililerinin son bir ay içerisinde alınmış arşiv kayıtlı adli sicil kaydı. İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu iş için ortak girişim beyannamesi. Geçici teminat için; Belediyemiz veznesine veya hesabına yapılan ödemeye ilişkin tahsilat makbuzu veya dekont, bankalar ve özel finans kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgelerden herhangi biri. İsteklikler, ihale yasaklısı olmadığına dair yazılı beyan vermelidir. İsteklilerin, ilan tarihinden sonra Belediyeye borçlarının bulunmaması gerekmektedir. İstekliler, ihale konusu taşınmazı yerinde gördüğüne dair yazılı beyan vermelidir” denildi.

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.