Fenerbahçe çekilme kararı: Oylama sonucu belli oldu!

Fenerbahçe çekilme kararı: Oylama sonucu belli oldu!

Fenerbahçe'nin ligden çekilme konusu, kulüp yönetimi içinde yapılan oylama sonucunda netlik kazandı. İşte, ayrıntılar...

Camiada geniş destek gören Başkan Ali Koç'un önderliğinde alınan kararın ardından yönetim kurulunda yapılan oylamada çekilme kararına destek veren üyelerin çoğunlukta olduğu bildirildi.

GÖRÜŞ BİRLİĞİ BULUNUYOR

2 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul toplantısında ligden çekilme konusu oylanacak. Bu karar öncesi, Fenerbahçe camiası arasında ciddi bir görüş birliği olduğu ve kongre üyelerinin yüzde 75-80'ine yakınının çekilme konusuna destek verdiği ifade ediliyor.

AZİZ YILDIRIM'DAN DESTEK

Başkan Ali Koç'un, kulübün önde gelen kanaat önderlerinin de desteğiyle bu kararın alınmasını talep ettiği belirtiliyor. Bu çerçevede Ali Koç'un, eski başkan Aziz Yıldırım'a destek talebinde bulunduğu ve Yıldırım'ın da bu karara destek verdiği bilgisi camiada ciddi bir kanıya sahip.

Ayrıca, Pazartesi günü maç sonrasında yapılan açıklamadan önce Ali Koç'un yönetim kurulunu toplayarak çekilme kararıyla ilgili bilgilendirdiği ve oylama yaptığı ortaya çıktı. Yapılan oylamada, tüm yönetim kurulu üyelerinin çekilme kararına destek verdiği belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.