Fenerbahçe sezonun en kritik sürecine giriş yapıyor

Fenerbahçe sezonun en kritik sürecine giriş yapıyor

Fenerbahçe, önümüzdeki ayı heyecan dolu bir kongre ile açmaya hazırlanırken, sezonun en kritik dönemine adım atmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

Olaylı Trabzonspor maçının yankıları hala devam ederken, Fenerbahçe, 2 Nisan'da gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul toplantısına odaklanmış durumda.

Futbol takımının yöneticileri ise bu karmaşık süreçte bir yandan lig maçlarını sürdürmeye devam ediyor. Ligdeki mücadele planlarını ve rakip analizlerini aksatmadan sürdüren takım kurmayları, yoğun bir maç trafiğinin beklediği Nisan ayına hazırlanıyor.

haber2-002.jpg

EN YOĞUN DÖNEMİ OLACAK

Fenerbahçe, Olağanüstü Genel Kurul toplantısının hemen ardından sezonun en yoğun dönemine giriş yapacak. Eğer lig mücadelesine devam edilirse, sarı lacivertli ekip önemli iki derbi maça çıkacak. Galatasaray ve Beşiktaş ile peş peşe oynanacak olan maçlar, kulübün tarihinde önemli bir yer tutacak.

Süper Lig'deki 4 maçın yanı sıra, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı da bekleniyor. Eğer bir değişiklik olmazsa, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da gerçekleşecek bu mücadele, sarı lacivertli takım için kritik öneme sahip olacak.

haber1-003.jpg

OLYMPİAKOS MAÇI 11-18 NİSAN'DA

Ayrıca, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Olympiakos karşılaşmaları da 11-18 Nisan tarihlerinde oynanacak. Bu önemli maçlar, takımın uluslararası alandaki performansını belirleyecek önemli aşamalar olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.