Galatasaray’da uçak kalkıyor: 3 yıldız birden geliyor

Galatasaray’da uçak kalkıyor: 3 yıldız birden geliyor

Sezonu şampiyon olarak noktalayan Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı. Başkan vekili Erden Timur önderliğinde başlayan çalışmalarda ortaya taraftarı heyecanlandıran bir iddia atıldı. 3 yıldız isim birden geliyor. İşte detaylar…

Galatasaray’da transfer çalışmaları hızlandı. Okan Buruk’un yönetime sunduğu listede pek çok isim var. Yönetim bir an evvel transferleri sonlandırıp yeni sezon öncesi kampına yetiştirmek istiyor. Transfer listesindeki yıldızlar ise taraftarları heyecanlandırıyor. Özellikle de listedeki 3 isim için karşılama hazırlıkları şimdiden başlamış durumda. İşte tüm detaylar…

3 YILDIZ BİR ARADA

Şampiyonlar ligi için sezonu erken açmak zorunda kalan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Icardi ve Zaniolo gibi isimlerle yıldız transferleri gerçekleştiren Galatasaray’da yeni sezon öncesi konuşulan isimler heyecanı arttırıyor. Foto Maç’ın haberine göre forvet transferini kampa yetiştirmek isteyen sarı kırmızılılar; Firmino, Paredes ve Dembele ile temas halinde.

ARABİSTAN’DAN HABER BEKLENİYOR

Geçtiğimiz sezon Liverpool ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı golcü isim Roberto Firmino, Suudi Arabistan’dan beklediği yanıtı alamazsa Galatasaray’ın teklifini kabul edeceği iddia edildi.

PAREDES, FİRMİNO, DEMBELE ÜÇLEMESİ

Firmino için beklemeye koyulan cimbom, transfer çalışmalarında dur durak bilmiyor. Moussa Dembele’de maliyeti azaltmaya çalışan Galatasaray, öte yandan Paredes’le de iletişim halinde. Her şeyin olumlu gitmesi halinde ise Erden Timur’un 1 uçakla 3 yıldız birden indirmesi bekleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.