Hamamönü Vefa Sokağı’na ev sahipliği yapıyor: Herkes kendinden bir şeyler bulacak

Hamamönü Vefa Sokağı’na ev sahipliği yapıyor: Herkes kendinden bir şeyler bulacak

Ramazan ayında izleyici ile buluşacak olan “Vefa Sokağı” dizisinin çekimleri Ankara Hamamönü’nde başladı. Senarist Emrah Aktürk, “Dizimizde herkes kendinden bir şeyler bulacak” dedi.

Vefa Sokağı dizisi hakkında bilgi veren Senarist Emrah Aktürk, Hamamönü’nü tarihi dokusuyla Ankara’yı yansıttığından dolayı tercih ettiklerini belirterek dizide geçmiş Ramazan Aylarının samimi mahalle ortamını yansıtacağı belirterek, “Dayanışma duygusunu perçinleyen bir hikayesi var. Dizimizde herkes kendinden bir şeyler bulacak” dedi.

MAHALLE RUHU YAŞATILACAK

Senarist Emrah Aktürk gazetemize yaptığı açıklamada, dizinin diyanet TV’de yayınlanacağını belirterek, “Ramazan ayıyla birlikte 11 Mart’ta başlıyoruz. 30 gün boyunca günlük olarak yayınlanacak. Dizimizde Ankara Devlet Tiyatroları’ndan oyuncularımız var. Bu oyuncular arasında İsmet Numanoğlu, Nermin Uğur, Engin Özsayın, Tansel Ertekin, Ömer Eryiğit bulunuyor. Yapımını Sinemedya’dan Alper Kaya üstleniyor. Yönetmenliğini Gökçin Dokumacı yapıyor. Senaristi ise benim. Sıcak Samimi o mahalle ortamını anlatan, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi anlatan o dayanışma duygusunu perçinleyen bir hikayesi var. Sıcak samimi bir Ramazan eğlencesi tadında 15’er dakikalık 30 bölümden oluşan bir hikaye” dedi.

efwsfwer.jpg

90’LAR DOKUSUNU YANSITIYOR

Emrah Aktürk, Vefa Sokağı dizisi için Ankara Hamamönü’nü tercih etme sebeplerini ise şu şekilde anlattı: “Hamamönü buradaki yapılan dizaynla beraber hem 90’lar dokusunu yansıttığı için, o mahalle ortamını yansıtması nedeniyle seçtik. Bir de buradaki yapılar güzel. Ayrıca Ankara firması olduğumuz ve Ankara’nın yapısını göstermek istediğimiz için bizde ayrı bir öneme sahip bir yer.”

mansset.jpg

İYİ SEYİRLER DİLİYORUM

Aktürk, “İyi Seyirler diliyorum. Ramazan ayında başlayacak. Büyük ihtimalle iftardan sonra teravihten önce yayınlanacak ama saat henüz belli değil. Keyifle ailecek izlenecek, çocuklardan yetişkinlerimize kadar herkesin kendisine dair bir şeyler bulabileceği bir hikaye olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.