Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Hedefe doğru

Hedefe doğru

Osmanlı gittin gideli evlatların paramparça. Gözyaşları, çaresizlikleri Suriye’de, Yemen’de Afrika’da, Myanmar’da Filistin’de ve dahi dünyanın dört bir yanında öksüz, yetim kaldılar.
Zalimler sömürüyorlar sonrada çaresiz bırakıyorlar. İşkence ve zulümleri arşa yükseldi. Sözde medeni dünya teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak kendisi ya da taşeronları vasıtası ile sömürüyor ve katlediyor. Evlatlar yetim, öksüz bırakılıyor. Nerde Müslüman, mazlum varsa orda ateş, kan, barut ile ölüm makinaları insanları perperişan bırakıyor. Binlerce çocuk annesiz, anneler yavrusuz, barut kokuları arasında ölüme terk ediliyor.
Vatanını, şehrini, evini, cenazelerini gözyaşları içinde terk eden masumlar bir umut bir çare, kurtuluş diye denizlerde ölüme terk ediliyor. Ölen, sürünen, feryat eden sadece Müslümanlar ve mazlumlar… Aylan Kurdiler deniz sahillerine vuruyor. Yürekler yanarken, zalimler sömüren katleden Akif’in dediği gibi ‘’tek kişi kalmış canavar’’ın kılı kıpırdamıyor. 
Bu feryatlar cesetler çoğalmış umurlarında mı!  Onlar için yeter ki saltanatları devam etsin. Silahları satılsın, yakıp yıksınlar, yerle bir etsinler. Ceset yığınları umurlarında mı! Öldürürken silah parası ile tekrar yaparken de imar parası adı altında sömürüyorlar. Katliam zulüm sadece Müslümanların ve mazlumların olduğu coğrafyalarda yapılıyor.
Diğer tarafta inananlar fitne çarkında yok edilmek isteniyor. Emperyalistler, 2 kardeşi birbirine düşman etmiş ikisinin de silahları aynı, yeter ki birbirlerini yok etsinler. Allah’ın yasakladığı müminin canı mümine haram demesine rağmen ikisi de sözde İslam adına ‘’Allah-u Ekber’’ diye öldürüyor. Her dönemde Lawrence’ler göreve devam ediyor.
Diğer yanda ümmet, her namazda her fırsatta kurtuluş için Rabbine yalvarıyor. ‘’Ya Rabbi kurtuluşumuza vesile olacak Osmanlının torunlarını bir an önce gönder yoksa bitiyoruz. Yok olmadan tükenmeden denizlerde daha fazla kıyılara vurmadan, ayağımıza çelme takılmadan, bir yol bir kurtarıcı bir çare gönder’’ diye yalvarıyor.
Mazlumların, ümmetin feryadına; kulak veren, ses veren, Osmanlı torunu kardeşlerine buradayım diyen Türkiye, yeniden diriliş şahlanış için oyuna gelmeden bir ve beraber lider ve ekibi ile 2023,2053,2071 hedeflerine heyecanla imanla gayretle durmak yok yola devam etmeli.
DEVAM…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR