İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

HRİSTİYAN TERÖRÜ

HRİSTİYAN TERÖRÜ

 

                Hristiyan Terörü, oldukça az duyduğumuz ama mutlaka anlatılması gereken bir konu.

                Bu deyimi asla İslami Terörün karşılığı olarak kullanmıyorum. Çünkü İslami Terör diye bir terör yok. Bunu kabul etmek mümkün değil. İslami terörle ilgili, İslam’ın Kitabında  ne tek bir ayet, ne de Peygamberin tek bir sözünü göremezsiniz.  Tam aksine, haksızlığa, zulme, adaletsizliğe, insan hak ve özgürlüğüne aykırı davranışlara şiddetle karşı çıkan ve cezasının ne kadar ağır olduğu konusunda defalarca uyarılar yapan, barışı, kardeşliği, hürriyeti, hak ve adaleti şiar edinen  bir Din’i görürsünüz. 

                Köleyi özgürleştiren, köleyi ordu komutanı yapan bir din, nasıl olurda terörizme evet der?

                Hristiyan batının bilerek, bilinçli olarak, İslam düşmanlığını körüklemesi, İslam’ı öcü  gibi göstererek korkulması gereken bir din olarak algı operasyonları yapması ve bunu, “İslamofobi” olarak işlemeye başlaması, İslam’la uzaktan yakından alakası olmayan terör örgütlerini, İslami terör örgütleri diye dünyaya sunması, yalanda ve sahtekarlıkta sınır tanımayarak Hristiyanlığın İslam’a savaş açması değil de nedir?

                Peki, bizim yazar çizer takımımız ne yapıyor? Bürokratlarımız, politikacılarımız, siyasetçilerimiz, diplomatlarımız, bu haksız, mesnetsiz, tamamen iftiralara dayalı saldırılar karşısında ne yapıyor? Birkaç cılız sesten başka.

                Asıl işlenmesi gereken konu bu . HRİSTİYAN TERÖRÜ. 

                İnsanlığa, acı, zulüm, göz yaşı döktüren, katliamlara ve soykırımlara varıncaya kadar sunulan ölümün adı; “Hristiyan Terörü” dür.

                Bakın Hristiyan terör örgütü Anti-Balak’ının katliamlarına, Orta Afrika’daki Hristiyan çeteler tarafından yapılan Müslüman katliamlarına. Bosna’da on binlerce Müslümanın soy kırıma uğramasına. Milli mücadele yıllarında da ortaya çıkan Hristiyan çetelere.  Sayfalarca sıralayabiliriz.

                Çok basit bir soru soralım kendimize!  İslami terör dediğiniz terör örgütlerinin hangisi, hangi batılı ülke de, silahlı eylemler yapıyor? Bombalar patlatıyor? Silahlı direnişler gösteriyor?  Canlı bomlar kendini patlatıyor?  İslam adına hangi Hristiyan ülkede katliamlar yapıp soykırımlara imza atıyor?  İşid,  İsrail’e kaç kere saldırdı? Neden sadece İslam ülkelerinde terör eylemleri yapıyorlar? En son Gaziantep’te patlatılan canlı bombanın adına İşid terörümü diyelim, Hristiyan terörümü? İşid kimin taşeron örgütü. PKK, PYD, THKP-C vs. kimlerin örgütü? İşte Hristiyan terörü…

                Nadiren de olsa batılı ülkelerde olan terör eylemleri neticesinde bütün ülkelerin liderleri toplanıyor toplu protestolar, yürüyüşler yapıyorlar. Fransa da olduğu gibi. Ama aynı Fransa, Fas ta, Tunus ta, Cezayir de, Orta Afrika da terörün ve katliamların en alasını yapıyor, Fransız çetelere, teröristlere,  kimse ses çıkartmıyor. Çünkü onlar Hristiyan. Hristiyan adına yapılan her şey ama her şey meşru!!!

                İkiyüzlü Hristiyan Batı, taşeronları vasıtasıyla terör örgütü kuruyor, adına İslami Terör örgütü diyor (Daeş gibi, El-Kaide gibi vs.), sonra bunları bahane ederek İslam ülkelerini işgal ediyor. Afganistan da, Pakistan da, Irak ta, Suriye de ve diğer birçok ülkede olduğu gibi.

                İşte Hristiyan Terörü.

                Peki İsrail’in Filistinlileri katletmesine ne diyeceğiz? İngiltere’nin, Fransa’nın, Almanya’nın, ABD ve Rusya’nın orta doğuyu ve Müslüman ülkeleri kan gölüne çevirmesine, yüzbinlerce insanın öldürülmesine, yaralanmasına, evsiz barksız bırakılmasına, çocukların yetim ve öksüz kalmasına, çocuk katillerinin yaptıklarına ne diyeceğiz?

                Bu yapılanların adını net bir şekilde koymamız lazım. Sonra oturup ne konuşacaksak konuşalım. HRİSTİYAN TERÖRÜ… YAHUDİ TERÖRÜ… ERMENİ TERÖRÜ.

                En son 15 Temmuz darbe girişimi. “Asker elbisesi giymiş teröristler”  dedik. Dini güya İslam. Peki, kimin adına hareket ettiler? Hristiyan Batı. Yüzlerce şehit, binlerce yaralı ve gazi.. Şimdi biz buna ne diyeceğiz? İslami Terör mü? Yoksa Hristiyan Terör mü? Adamlar birilerine payeler veriyorlar, cennet vadediyorlar, her türlü imkânı sunuyorlar, sonra o piyonlar hainlikte sınır tanımıyorlar.

                Dünün ilkel dünyasında din adına savaşan Hristiyanlar,  haçlı seferleri, yüzyıl savaşları, insanların diri diri yakılması, Hristiyan olmaları için insanlara yaptıkları işkenceler, baskılar, zulümler vardı.  İslam Dünyasını karıştıran her türlü katliama imza atan Hristiyan çeteler vardı.

                Bugünün modern dünyasında, tek bir kurşun atmadan, yerlerinden dahi kalkmadan, kendi insanlarını en ufak bir tehlikeye dahi sokmadan, ellerini ateşe değdirtmeden, dünün haçlı seferlerini yapıyorlar, maşa ve taşeron örgütlerle. Adına da İslami Terör Örgütleri diyerek, bir taraftan İslam’a en haksız şekilde saldırırken, en şiddetli karalama kampanyasını sürdürürken, diğer taraftan kendilerini dünyanın efendileri, dinlerini ise, çağdaş, modern, sevgi ve barış dolu bir din olarak sunuyorlar.

                Elbette güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçekleri karanlıklar örtemez.

                Elbette İslam’ın Nuru bütün insanlığı aydınlatacak.

                Peki, Allah (C.C) bize sormayacak mı?

                Karşıma hangi yüzle geldin, ahiret heybende ne var? Diye …

                Haydi o zaman bismillah.

Alın kalemlerinizi ellerinize,

Cihadınız kutlu, gazanız mübarek olsun.

İsmet Taş

İç Anadolu Birliği Genel Başkanı

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR