İnci Taneleri'nde büyük ayrılık!

İnci Taneleri'nde büyük ayrılık!

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, iki haftalık bir aranın ardından 18 Nisan'da yeni bölümüyle ekrana geldi

'İnci Taneleri' dizisi, iki haftalık bir aranın ardından 18 Nisan'da yeni bölümüyle ekrana geldi. Bu bölümde, Piraye ve Dilber'in ilk kez yüz yüze geldiği anlar büyük ilgiyle izlendi. Azem'in Dilber'den ayrıldığı final sahnesi ise seyircileri duygulandırdı ve ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

1.jpg

Kanal D'nin perşembe akşamları yayınlanan dizisi İnci Taneleri, izleyiciler tarafından yoğun ilgi gören bir bölümle ekranlara geldi. Cihan'ın, ablası Nehir'in bulunması için babası Azem'le birlikte hareket etmesiyle hikaye daha da derinleşti. Baba-oğul, Nehir'in izini bulmak için önce evlat edinildiği aileyi, ardından da tedavi gördüğü kliniği ziyaret etti. Ancak Azem ve Cihan aradıkları bilgilere ulaşamadılar. Bu süreçte Azem, oğlu Cihan'la geçirdiği zamanlarda kendi ailesiyle ilgili bilmediği gerçekleri de öğrenmeye başladı.

2.jpg

Dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri olan Dilber, uzun bir aranın ardından yeniden izleyicilerin karşısına çıktı ve yaptığı dansla büyük beğeni topladı. Piraye'nin, Dilber ile Azem arasındaki ilişkiyi anlamaya çalıştığı bu süreçte yaşananlar, ikilinin ilişkisini sorgulamalarına neden oldu. Azem, içinde bulunduğu karmaşık ilişkilerden kurtulmaya karar vererek Dilber'den ayrılmaya karar verdi. Müslüm Gürses'in "Konuşsana Bir Tanem" şarkısı eşliğinde gelen bu sahne, izleyicileri duygulandırdı. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün oyunculuk performansları ise sosyal medyada övgü aldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.