İspanyollar duyurdu: İşte Arda Güler'in yeni takımı

İspanyollar duyurdu: İşte Arda Güler'in yeni takımı

Real Madrid'de forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arda Güler için sürpriz bir iddia gündemde. İspanyol basını, Arda'nın yeni takımını duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve forma şansı bulamaması nedeniyle sıkça gündeme gelen Arda Güler için yeni bir iddia ortaya atıldı.

La Liga'da oynanan Mallorca maçına ilk 11'de başlayacağı iddia edilirken süre dahil alamayan Arda'nın sezon sonunda kiralık olarak takımdan gönderileceği öne sürüldü. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin de bu fikre sıcak baktığı ifade edildi.

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Defensa Central'in haberine göre kulüp, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester City maçı öncesinde bu konunun gündeme gelmesini istemiyor.

ARDA ALMANYA YOLCUSU

İspanyol devinde forma giyme şansı neredeyse hiç kalmayan Arda Güler'in yeni takımını ise İspanyol medyası duyurdu. Çıkan haberlere göre Arda, sezon sonunda Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Almanya ekibi Bayer Leverkusen'e transfer olacak.

ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Bayer Leverkusen, Werder Bremen'i 5-0 mağlup ederek bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Xabi Alonso'nun ekibi kulüp tarihinin ilk Bundesliga şampiyonluğunu kazanırken Bayern Münih'in serisini bitirdi. Bundesliga'da son 11 sezonda Bayern Münih şampiyonluğa ulaşmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.