İYİ Parti'de kriz: İl Başkanı görevden alındı

İYİ Parti'de kriz: İl Başkanı görevden alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara adaylarını tanıttığı toplantıda, Etimesgut adayını istemediklerini söyleyen İYİ Partililer ile diğer partililer arasında arbede çıktı. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Bir grup İYİ Partili adaylar açıklandığı esnada, Sevin Çağlayan'ın Etimesgut'tan aday yapılmamasına tepki gösterip, "AKP'nin adamı aday yapıldı" dedi. "Teşkilat istemiyor" "Mansur Başkan" sloganları atan gruba diğer partililer müdahale edince salonda arbede çıktı.

ANKARA İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Meral Akşener, protesto gösterileri ve yaşananların ardından, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım’ı görevden aldı. Yıldırım'ın yerine Akif Sarper Önder getirildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, protestonun ardından şunları söyledi,

"Sevin için bağırdı arkadaşlarımız, saygı duyarım. Sevin, çok çalışkan bir kızım benim. Sevin'e dedim ki, 'Bazı yerlerde zorluğumuz var, şuraya aday olur musun?' O da 'Meral Abla, başüstüne' Sevin rekor kıracak, ondan eminim. Ama burada bağıran arkadaşlarımızın da ahlaklarını sizin vicdanınıza bırakıyorum. An itibarıyla hepsi gitmiştir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.