İzmir’e hastane müjdesi geldi: Açıklamayı AK Partili isim yaptı

İzmir’e hastane müjdesi geldi: Açıklamayı AK Partili isim yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yerel seçimlerde İzmir’de başarılı bir sonuç almak isteyen AK Parti, İzmir’deki çalışmalarına özverili bir şekilde devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İl Başkanı Bilal Saygılı, Beydağ ve Kiraz'da teşkilatla buluştu. Hamza Dağ, teşkilatla buluştukları toplantıda “Bizim olan belediyelerde hizmete odaklandık. Öncelikli hedefimiz; bizde olmayan belediyeleri kazanmak" açıklamasında bulundu. İzmir İl Başkanı Saygılı ise; Tunç Soyer'e yüklenerek, Kiraz Devlet Hastanesi’nin tüm engellemelere rağmen tamamlanacağını ve Kiraz halkı için hizmete sunulacağını anlattı.

“ÖNCE MİLLET DEDİK”

Gerçekleştirilen ilçe ve teşkilat buluşmalarında Beydağ ve Kiraz ilçe yönetimleri ile kadın ve gençlik kollarına seslenen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Özellikle yerel seçimlerin bizim için ayrı bir önemi vardır. Burada vatandaşımızın en iyi şekilde hizmet alabilmesini sağlayacak politikalar üretiyoruz. Her zaman ‘önce millet' dedik. Laf değil, iş ürettik. Bizim olduğumuz belediyelerde hizmete odaklandık. İnşallah 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere, tıpkı diğer seçimlerde olduğu gibi, teşkilat olarak hazırız, bu seçimlerde yapacaklarımız planlıdır. Öncelikli hedefimiz; biz de olmayan belediyeleri kazanmaktır. Bergama'da, Kınık'ta, Bayındır'da, Menemen ve Kiraz'da gösterdiğimiz hizmet belediyeciliğini, önümüzdeki dönemde diğer ilçelerde de göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

“ENGELLİYORLAR AMA ENGELLENİYORUZ DİYE SIZLANIYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı da, "Kiraz'ın en büyük ihtiyacı olan hastane projesini engelleyecek kadar ileri giden bir haset içindeler. Bunu pek çok yerde yapıyorlar. Engelliyorlar; ama engelleniyoruz diye sızlanıyorlar. Daha doğrusu beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar. Kiraz Devlet Hastanesini geciktiren CHP'li Büyükşehir Belediyesi de duysun, bu hastane mutlaka yapılacak ve halkımıza hizmet verecek. Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile görüştü. İmar planları düzenlenerek yeniden askıya çıkıldı. Bakanlığımızın girişimleriyle bu yatırımı mutlaka hayata geçireceğiz. CHP'nin ikiyüzlü hizmet anlayışına kurban ettirmeyeceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.