Kahramankazan Belediyesi 3 işletmesini kiraya veriyor

Kahramankazan Belediyesi 3 işletmesini kiraya veriyor

Kahramankazan Belediyesi, mülkiyetindeki tesisleri kiraya veriyor. Belediye, içinde çay bahçesi, büfe, kafeterya ve spor tesisinden oluşan üç işletmesini üç yıllığına kiraya verecek.

Kahramankazan Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait Atatürk Mahallesi’nin çeşitli sokaklarında bulunan üç belediye tesisini üç yıllık süre ile kiraya vereceğini duyurdu. Belediye, içinde çay bahçesi, büfe, kafeterya ve spor tesisi bulunan üç ayrı tesisi ‘Açık Artırma Usulü’ şeklinde aylık kira bedeli karşılığı kiraya veriyor.

j.jpg

Habere konu olan tesislerin üç yıllık kira bedelleri en düşük 45 bin en yüksek 153 bin aralığında değişkenlik gösterirken ihale tarihi olarak ise 24 Kasım 2023 olarak belirlendi.

basliksiz-1-003.jpg

İŞTE İSTENEN BELGELER

Kahramankazan Belediyesi ayın sonunda belediye encümen salonunda gerçekleşecek açık artırma için isteklilerden şu belgeleri talep etti; “Nüfus cüzdan örneği, ikametgâh belgesi. Geçici teminat yatırdığına dair makbuz. İdari şartnameyi kabul ettiğine dair taahhüt yazısı. İmza Sirküleri. Mali Hizmetler Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı. Vekâleten katılanlar için Noterden onay vekâletname. Adli Sicil Kaydı. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.”

arra.jpg

SON BAŞVURU 24 KASIM

Belediye Atatürk Mahallesi’nde bulunan tesisleri hakkında açık artırma usulü yapacağı kiralama ihalesi hakkın da son olarak şu bilgilere değindi; “Daha geniş kapsamlı bilgi almak isteyenler www.kahramankazan.bel.tr. İnternet adresinden ve her gün mesai saatleri içinde Belediye Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne (0312 814 53 00 / 1220-1223) müracaat etmeleri ve ₺5.000,00 bedel karşılığı İdari Şartnameyi almaları gerekmektedir. İstekliler ihale dosyalarını 24.11.2023 tarihinde saat 12:00’a kadar Kahramankazan Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne (Ankara Bulvarı 9. Kat No: 105/1) teslim etmelidirler.”

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.