Kahramankazan’da korkunç iddia! Köpekler açlıktan birbirlerini yiyor

Kahramankazan’da korkunç iddia! Köpekler açlıktan birbirlerini yiyor

Ankara Kahramankazan’da bir köye bırakılan başıboş köpeklerle ilgili şok iddialar ortalığı karıştırdı. İddialara göre aç kalan köpekler birbirlerini yiyor. Köy halkı ise köpeklerden rahatsız olmadıklarını belirterek, barınak yapılmasını istiyor.

Ankara Kahramankazan Peçenek’te bulunan Kaplu Deresi etrafına bırakılan sahipsiz ve bakımsız köpekler hem hayvanlara hem insanlara saldırıyor. Mynet’te yer alan habere göre sahipsiz köpeklerin açlıktan birbirini yediğini iddia eden çevre halkı, yetkililerden bu durumu çözmelerini istedi.

Ölmüş köpek

“BİZ KÖPEKLERDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ”

Kahramankazan ilçesi Peçenek Mahallesi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Kemal Karabacak konuyla ilgili şunları söyledi:

“Biz köpeklerden şikayetçi değiliz. Köpekler sahipsiz oldukları için onlara yaşam alanları ve barınak istiyoruz. Köpekler burada çok aç ve susuz kalıyorlar, dolayısıyla birbirlerini yiyorlar. İneklerimize, hayvanlarımıza hatta insanlarımıza zarar veriyorlar. Yetkililere sesleniyorum, buraya bir an önce barınak yapılmasını rica ediyoruz. Bu kurumuş derenin etrafında 500’ün üzerinde sahipsiz başıboş köpek var, insanlar buradan geçerlerken tedirgin oluyorlar.

Sürekli olarak civar ilçe ve mahallelerden köpekleri toplayıp buraya atıyorlar. Buradan bir araç geçerken tüm köpekler aracın etrafına toplanıp aracı durdurmaya çalışıyorlar. Buradaki köpekler birbirlerini parçalayıp yemeye başladılar. Durumları o kadar kötü ve acınacak durumda. Bu köpekler köylerimize inip kümeslerimizdeki tavuklarımıza saldırıyor”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum