Kaptan yuvada kalıyor! İşte alacağı ücret

Kaptan yuvada kalıyor! İşte alacağı ücret

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera ile yeni mukavele imzalayacaklarını söylemişti. Uruguaylı eldivenin yeni sözleşmesinde alacağı ücret belli oldu. İşte detaylar...

Süper Lig'de 11 haftadır kazanan Galatasaray şampiyonluk havasına girdi. Bu dönemde ödemeleri aksatmayan yönetim, galibiyetlere özel prim veriyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, milli arada iç transferde somut adımlar atmaya hazırlanıyor.

Lucas Torreira ve Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmelerinin uzatıldığı ortaya çıktı. İki oyuncu için de resmi açıklama an meselesi...

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera ile görüşmeler başlarken, başkan Dursun Özbek de kaptan ile bire bir masaya oturdu.

Muslera'dan başka kaleciyi gündemine almayan Galatasaray cephesi, 37 yaşında olmasına rağmen formunun zirvesinde olan Uruguaylı 1 numarayla devam etme kararı aldı.Tarafların anlaşmaya varması bekleniyor.

"1+1 ANLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de basın mensuplarına yaptığı açıklamada Fernando Muslera'nın sarı-kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu.

Özbek, "Muslera, Torreira, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmelerinin hepsi yenileniyor. Bununla ilgili çalışmamız sonuçlandı.

Muslera'yla bizzat görüştüm. Galatasaray'a hizmet etmekten son derece memnunlar ve Galatasaray da onların başarılı performansını değerlendirmek durumunda. Erden kardeşim de bu açıklamayı yaptı.

2.5 MİLYON EURO ALACAK

Sabah'ın haberine göre; 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Fernando Muslera, 2.5 milyon Euro maaş alacak.

Bu futbolcularla ilgili sözleşmelerin yenilenme süreci halloluyor, bir problem yok. Muslera'yla 1+1 anlaşmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.