Kazı sonrası asfalt yama çalışmaları devam ediyor

Kazı sonrası asfalt yama çalışmaları devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi’nin asfalt çalışmaları devam ediyor. Doğalgaz kazısı sonrası asfalt yama çalışmalarında da sona geliniyor.

Kahramankazan Belediyesince başlatılan asfalt seferberliğinde büyük ilerleme kaydedildi. İlçe genelinde birçok yerin asfalt serim çalışması sona ererken kaldırım ve tretuvar çalışmaları da hız kazandı. Aynı zamanda belediye ekipleri, doğalgaz kazısında tahrip olan yerler için asfalt yama çalışmaları yapıyor. Bitik Mahallesi’nde doğalgaz kazısı asfalt yama çalışması tamamlanırken Fethiye Mahallesi’ndeki çalışma devam ediyor.

habericiasfalt.jpg

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ‘’Asfalt çalışmalarımıza verdiğimiz önemi herkes biliyor. İlçemizde yaşayan vatandaşların daha rahat ve daha konforlu yollar kullanmaları için ekiplerimiz sürekli büyük bir gayretle çalışıyor. İlçe genelinde asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Doğalgaz kazısında zarar gören yerler için asfalt yama çalışmalarımız da devam ediyor. Bu doğalgaz kazısı asfalt yama çalışmalarımızdan Bitik Mahallesi’nde olanı tamamlandı. Fethiye Mahallesi’ndeki çalışmamız hızla devam ediyor, en kısa sürede burası da tamamlanacak. Bütün gayretimiz vatandaşlarımız için’’ ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.