Keçiören belediyesi altı dükkânı kiraya çıkarıyor: Son tarih 7 Aralık

Keçiören belediyesi altı dükkânı kiraya çıkarıyor: Son tarih 7 Aralık

Keçiören Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan altı dükkanı açık teklif usulü olmak üzere iki yıllığına kiraya çıkarıyor. Başvurular için son tarih 7 Aralık olarak belirlendi.

Keçiören Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan çeşitli büyüklükteki altı dükkanı ‘Açık Teklif Usulü’ iki yıllığına kiraya çıkarıyor. Belediye söz konusu ihale başvurusu için son tarihi 7 Aralık 2023 olarak belirlerdi. Habere konu olan dükkanlardan en düşük bin 300 TL en yüksek 4 Bin TL kira beledi isteniyor.

konsak.jpg

İŞTE İSTENİLEN BELGELER

Belediyenin habere konu olan dükkan kiralama ihalesi hakkında katılımcılardan istenilen belgeler ise şu şekilde; “İhaleye iştirak dilekçesi. Nüfus Cüzdanı veya T.C. kimlik numarası yazılı kimlik fotokopisi. İkametgâh Belgesi. Yasal tebligat adresini belirten imzalı adres beyanı. Geçici Teminat bedelinin Belediye Veznesine ödendiğine dair makbuz. Şartname bedelinin Belediye veznesine veya Belediye’ nin banka hesabına ödendiğine dair makbuz. Kiracılık ilişkisinden, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisinden dolayı Belediyemize borcu olmadığına dair belge. Kiracılık ilişkisinden dolayı, Belediye ile icralık ya da mahkemelik bir davanın devam edip etmediğine dair bilgi içeren belge” şeklinde sıralandı.

kecii.jpg

SON BAŞVURU İHALE TARİHİ OLACAK

Keçiören Belediyesi söz konusu dükkan kiralama ihalesi hakkında son olarak şu uyarıları yaptı; “İhaleye katılamayacak olanlar ise, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’ nun 6. maddesinde belirtilen kişiler, doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. Belediyemizde kiracı iken sözleşmeye aykırı fiillerinden dolayı tahliye edilenler ile bunların eşleri ya da şirket ortakları doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir. Müracaat Belgelerinin Verilmesi: Müracaat belgeleri kapalı bir zarfa konularak; Encümen Başkanlığına sunulmak üzere, ihale günü saat 12.00’ ye kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. İhale şartnamesi, mesai günlerinde mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden 500,00 TL bedel karşılığında temin edilebilir.”

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.