Keçiören’de bir mahalleye daha mahalle konağı geliyor

Keçiören’de bir mahalleye daha mahalle konağı geliyor

Keçiören Belediyesi bir mahalleye daha mahalle konağı kazandırmak için ihaleye çıktı. Onlarca mahalle konağı bulunan Keçiören’de Güzelyurt Mahallesi’ne yapılacak mahalle konağı 289 metrekare alana sahip olacak.

Güzelyurt Mahalle Konağı yapım işi ihalesine çıkan Keçiören Belediyesi; ilçede düğün, kına, nişan, asker uğurlama, mevlit gibi mahallelinin yapacağı birçok organizasyon için uygun ortam sağlayan mahalle konaklarına yenisini ekleyecek. 289 metrekare alana sahip olacak Güzelyurt Mahalle Konağı yüzlerce kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kapasitede olacak.

KINA GECESİNDEN MEVLİTE BİRÇOK ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü “Bağlum Güzelyurt Mahalle Konağı Yapım İşi” ihalesine çıktı. 289 metrekare oturum alanına sahip olacak bina tek katlı olacak olacak. Mahalle konağının ilçedeki diğer mahalle konakları gibi en az 130-150 kişi kapasiteli olup; kına gecesi, nişan töreni, kız isteme, sünnet töreni, mevlit, kadınlar günü, yas evi ve dernek toplantıları için kullanılacak ve randevu sistemi ile çalışacak. 4 bin 981 nüfusa sahip mahalleye yapılacak mahalle konağı ile birlikte onlarca mahalle konağı bulunan Keçiören’de mahalle konaklarına yenisi eklenmiş olacak.

300 GÜNDE TAMAMLANACAK

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çıkılan ihale ilanında “Bağlum Güzelyurt Mahalle Konağı Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” ifadelerine yer verildi. 4 Aralık’ta sona erecek ihaleye teklif verme sürecinin ardından sözleşme imzalanmasına müteakip; 5 gün içerisinde yapılacak yer tesliminin ardından binanın yapımının 300 günde tamamlanması gerektiği bildirildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.