Köyler 4 yılda kente dönüştü

Köyler 4 yılda kente dönüştü

Etimesgut Belediyesi, yaptığı hizmet ve yatırımlarla 2014 yılında Etimesgut'a bağlanan yeni mahallelerin çehresini değiştirdi, yaşam kalitesini artırdı.

Etimesgut Belediyesi, bölge halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, Turkuaz Kültür ve Spor Merkezi, Atayurt Emekli Dinlenme Evi, Atabey Spor Tesisleri, Atayurt etiSEM birimi ve Atayurt Kapalı Pazaryeri'ni hızlıca yaparak hizmete açtı.

135 BİN METREKARE YEŞİL ALAN

Bölge halkı son 3 yıl içinde bünyesinde basketbol sahaları, koşu yolları, fitness setleri, çocuk oyun alanları ve birçok donatının yer aldığı 10 parka kavuştu. Toplam alanı 135 bin metrekareyi aşan park ve yeşil alanlarla mahalleler modern bir görünüme büründü. Atayurt Mahallesi'ne dev Türk Bayrağı diken Etimesgut Belediyesi, bölgeye 29 Ekim Parkı, Şehit Hakan Turan Parkı, Bağbaşı Parkı, Turkuaz Parkı, Yurtkent Ağaçlandırma Alanı, Yurtkent Parkı, Atayurt Dinlenme Parkı, Leylak Parkı, Fuzul Parkı ve Atayurt Parkını inşa etti.

YAŞAM KALİTESİ ARTTI

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 36 mahallenin tamamında, bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yapracık ve Turkuaz TOKİ olarak bilinen Atayurt, Turkuaz, Aşağı Yurtçu, Yukarı Yurtçu ve Orhun Mahallelerimizin sınırları içinde bulunan bölgemize de önemli yatırımlar yaptık. 2014 yılında mücavir alanımıza katılan bu mahallelerimizde oturan hemşehrilerimiz için spor, eğitim, kültür ve sanat merkezleri, yeşil alanlar, pazar yeri ve daha birçok hizmet gerçekleştirdik, onların yaşam kalitelerini artırdık" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.