Köylere ziyaret

Köylere ziyaret

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 2004 yılından bu yana aralıksız olarak gerçekleştirdiği köy ziyaretlerini Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sıklaştırdı.

Ertürk, köylerdeki ihtiyaç sahibi, yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerine konuk olarak olarak, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını yerinde denetliyor.
Ertürk, ziyaretlerine Peçenek, Ahi, Sancar, Alpagut ve İmrendi köylerini ziyaret ederek başladı. Ertürk ve ekipler, ziyaret ettikleri köylerde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor. Ertürk, ziyaretler kapsamında köylerdeki genç yaşlı, kadın çocuk tüm vatandaşlarla yakından ilgileniyor. İhtiyaç sahibi, yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine konuk olan Ertürk, burada vatandaşların bir ihtiyaçlarının olup olmadığını yerinde denetliyor. Belediyeye başvuran ya da ziyaretler sırasında talepte bulunan vatandaşlara sıcak yemekten ev temizliğine, sağlık hizmetinden taşıma hizmetine kadar birçok hizmet veriliyor. Bu hizmetler yalnızca Ramazan ayı süresince değil, ekipler tarafından 12 ay 365 gün süresince sağlanıyor. 

Tüm imkanları seferber ediyoruz

Ertürk, başkan seçildiği 2004 yılından bu yana gece gündüz demeden ilçedeki köyler başta olmak üzere tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların yanında olduğunu söyledi. Ertürk, "Bu ziyaretlerimizi özellikle Ramazan ayının gelmesiyle sıklaştırdık. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek bir sıkıntılarının olup olmadığını yerinde görüyoruz. Elimizden gelen ne varsa tüm imkanlarımızı onlar için seferber ediyoruz. Bu mübarek günlerde bir sıkıntıyı giderebiliyorsak ne mutlu bize" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.