Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kolonyacılarda yoğunluk yaşanıyor

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kolonyacılarda yoğunluk yaşanıyor

Gazetemize konuşan kolonya satış yetkilisi Doğukan Kılıç, “Kolonyanın yanı sıra Kurbanda oda kokusuna da büyük rağbet var” dedi. 

Başkent’te bayram alışverişinin adresi yine Ulus ve çevresi oluyor. Bayramda en çok tüketilen ürünlerinden biri de şüphesiz kolonya. Anafartalar Caddesi’nde kolonya, oda kokusu ve parfüm satışı yapan Doğukan Kılıç, “Kurban bayramında kolonyanın yanı sıra oda kokusu da çok tercih ediliyor. Bayram hareketliliğinden şu an memnunuz” dedi. Fiyatlarla ilgili de bilgi veren Kılıç 410ml kolonyanın 15 liradan 1 litresinin ise 25 liradan satıldığını söyledi. 

kolonya,-anafartalar-caddesi,-oda-kokusu,-parfum,-dogukan-kilic,,,,.jpg

EN ÇOK PARİS GECESİ KOLONYASI GİDİYOR 

Bayram yoğunluğundan memnun olduğunu ifade eden Kılıç, “Bayramın vazgeçilmez kolonyaları limon ve tütündür. Fakat son yıllarda vatandaşlar en çok bizim karışım olarak sattığımız Paris Geceleri isimli kolonyamızı tercih ediyor. Bazı vatandaşlar tek şişe alırken kimi eşine dostuna hediye etmek için birkaç tane hediye yaptırıyor. Bunun dışında çimen, yeşil çay, mandalina, incir gibi kolonya çeşitlerimiz var. 410ml kolonyanın fiyatı 15 lira. Ama litrelik almak daha uyguna geliyor. Onun fiyatı ise, 25 lira. Paketli hazır kolonyalarımızın yanında doldurma işlemi de yapıyoruz. ” diye konuştu. 

kolonya,-anafartalar-caddesi,-oda-kokusu,-parfum,-dogukan-kilic,,-001.jpg

KURBAN’DA ODA KOKUSU DA ÇOK RAĞBET GÖRÜYOR

Kurban Bayramı’nda oda özellikle çubuklu oda kokularının da büyük rağbet gördüğünü söyleyen Kılıç sözlerini şöyle konuştu:

“6-7 çeşit oda kokumuz var. Fiyatları 15 lira ile 30 lira arasında değişiyor. Kurban bayramında kolonyanın yanı sıra oda kokusu da tercih ediliyor. Genelde çubuklu kokularımız tercih ediliyor. Ev kalabalık oluyor, yemek kokuları da bir yandan gelince, vatandaşlar ortamına göre güçlü kokular tercih ediyor. Biz piyasaya göre daha uygun fiyatlar sunuyoruz. Çünkü yerli üretim yapıyoruz. İmalattan halka satıyoruz. Ayrıca esanslarımızın kalitesi de insanları rahatsız etmiyor. Onun derecesini iyi ayarlayabiliyoruz. Bugüne dek kötü bir geri dönüş gelmedi.”

kolonya,-anafartalar-caddesi,-oda-kokusu,-parfum,-dogukan-kilic,,,.jpg

Erkal Erdoğan//HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.